≡ SSD M.2 Kingston FURY Renegade 500GB 2280 NVMe PCIe Gen 4.0 x4 3D TLC NAND купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

SSD M.2 Kingston FURY Renegade 500GB 2280 NVMe PCIe Gen 4.0 x4 3D TLC NAND

Код товару: 1088006
Наявність: Є в наявності

  • 3137 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Інноваційний SSD M.2 Kingston FURY Renegade оптимізований для підвищення швидкості відгуку систем, прискорення завантаження ігор та додатків, спрощення стримингу й захоплення відео. Це ідеальне рішення для ентузіастів ПК та геймерів, що прагнуть покращити свій ігровий досвід та результати.

ВИСОКА ПРОДУКТИВНІСТ

Завдяки застосуванню найновішого контролера Gen 4 x 4 NVMe та флешпам’яті 3D TLC NAND накопичувачі Kingston здатні максимально використовувати всю доступну пропускну спроможність PCIe 4.0, забезпечуючи обмін даними зі швидкістю до 7 300 МБ/с при читанні та до 3 900 МБ/с — при запису інформації, й здійснюючи до 1 000 000 операцій введення-виводу на секунду (IOPS).

КОМПАКТНИЙ ФОРМФАКТОР

Накопичувачі SSD M.2 Kingston FURY Renegade виконані в сучасному компактному формфакторі M.2 2280 і підходять для ігрових ноутбуків та настільних ПК з обмеженим внутрішнім простором.

ЕФЕКТИВНИЙ ТЕПЛОРОЗПОДІЛЬНИК

Накопичувач оснащений низькопрофільними графен-алюмінієвим теплорозподільником, здатними забезпечити охолодження пристрою під час інтенсивних навантажень і зберегти його високу продуктивність навіть в обмежених просторах корпусів геймерських ПК і ноутбуків.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.