≡ SSD M.2 2280 500GB ADATA (ASWORDFISH-500G-C) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

SSD M.2 2280 500GB ADATA (ASWORDFISH-500G-C)

Код товару: 1058450
Наявність:

  • 1113 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Накопичувач M.2 2280 500GB ADATA (ASWORDFISH-500G-C) — це надійне рішення для зберігання даних. Він забезпечує швидкість читання та запису до 1800 і 1200 МБ/с відповідно, при цьому споживає менше енергії, виділяє менше тепла та забезпечує більш швидке завантаження, що робить його ідеальним для користувачів, які цінують швидке реагування системи та швидкість доступу до даних, але використовують системи з обмеженим внутрішнім простором.

ПРОДУКТИВНІСТЬ, ЯКА ВАМ ПОТРІБНА

Наявність інтерфейсу PCIe Gen3x4 та відповідність стандарту NVME 1.3. Покращена швидкість читання/ запису до 1800/1200 Мб за секунду. Специфікація M.2 2280: Підтримка платформ Intel та майбутніх поколінь AMD. Підходить для настільних ПК та ноутбуків.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРОФЕСІЙНОГО РІВНЯ

Нехай ваше творче мислення запрацює на повну силу завдяки SLC-кешуванню, буферу пам'яті хоста та швидкості довільного читання/ запису 4К 180/180 тис. операцій вводу/виводу за секунду.

ФЛЕШПАМ'ЯТЬ 3D-NAND

Оснащений флешпам'яттю 3D NAND твердотільний накопичувач SWORDFISH відрізняється підвищеною ефективністю та надійністю порівняно з твердотілими накопичувачами з пам'яттю 2D NAND. Він випускається у моделях різної ємності, від 250 ГБ до 1 ТБ, а термін його служби збільшений за рахунок застосування технологій захисту даних та корекції помилок.

СВІЖИЙ ТА СТИЛЬНИЙ

Алюмінієвий радіатор з гарним гравіюванням не тільки надає SWORDFISH зовнішню привабливість, але й забезпечує його охолодження навіть при виконанні трудомістких завдань.

ЦІЛІСНІСТЬ ТА БЕЗПЕКА

Підтримка технології LDPC (код корекції з низькою щільністю перевірок на парність) дозволяє SWORDFISH виявляти та усувати помилки даних, забезпечуючи збереження даних та збільшуючи термін експлуатації пристрою. Шифрування на основі алгоритму AES з довжиною ключа 256 біт забезпечує захист даних паролем та зберігає їх від сторонніх очей.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.