≡ Смарт-штатив 360° Baseus Al Following white купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Смарт-штатив 360° Baseus Al Following white

Код товару: 979989
Наявність:
Артикул: SUYT-B02

  • 593 грн


Стислі характеристики
Дизайн white
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Baseus Al Following - інтелектуальний штатив для фіксації смартфона під час відеодзвінків, створення фотографій та відеозапису, проведення стрімів.
Основні характеристики:
- матеріал: пластик; - висота 17,5 см; - діаметр основи: 9,5 см; - інтелектуальна зйомка з вертикальною та горизонтальною орієнтацією; - тримач для смартфона обертається на 360°; - силіконові вставки на фіксаторах; - до 50 годин роботи; - живлення: 3 АА батарейки (1,5 В).
Функціональне управління
Підключається через Bluetooth 5.0 та застосунок “Live 360”, сумісний з системами iOS 12.4 і вище або Android 8.1 і вище. ПЗ підтримує функцію таймера для селфі, автоматично розпізнає обличчя та зберігає фокус на об’єкті зйомки, якщо він рухається. Інтегрується з міжнародними платформами (TikTok, Instagram, YouTube тощо) та різноманітними фільтр-програмами, які покращують якість контенту.
Динамічна установка
Тримач для смартфона обертається на 360° і може розташовуватися вертикально та горизонтально для обрання формату зйомки та виключення сліпих зон. Фіксатори вкриті силіконовими накладками, що захищають пристрій від подряпин. Розраховані на смартфони шириною 5,6-8,7 см. Площина основи має стандартне різьбу 1/4, що дозволяє закріпити штатив на триподі.
Зручно носити з собою
Baseus Al Following компактних розмірів та виготовлений з пластику, тому легко поміщається в сумку. Працює від 3 АА батареєк, що забезпечують до 50 годин роботи. Ви можете брати його з собою всюди, де потрібно зробити фото, відео, провести дзвінок або ефір, отримавши кращу якість зображення.

Характеристики

Дизайн white

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.