≡ Смарт годинник HOCO AMOLED Sport Y19 (call version) | купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Смарт годинник HOCO AMOLED Sport Y19 (call version) |

Код товару: 1090550
Наявність:

  • 1353 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Смарт годинник HOCO AMOLED Sport Y19 – це новітні смарт-годинники, що володіють широким функціоналом для активного способу життя. Девайс покликаний допомогти Вам у виконанні повсякденних завдань, зробити Ваші тренування та відпочинок більш продуктивними. все це лише частина функцій Y19. Модель має безліч нових датчиків контролю стану здоров'я. Дотримуйтесь фізичних тренувань завдяки оновленим спортивним режимам.
Bluetooth 5.2 дозволяє приймати повідомлення, відповідати на дзвінки та слухати музику прямо через годинник. Гаджет підтримують 22 мови, включаючи українську. Незважаючи на безліч можливостей, пристрій дуже простий у використанні.
Технічні характеристики
Насолоджуйтесь яскравими та насиченими кольорами на високоякісному AMOLED дисплеї з роздільною здатністю 502х410, який забезпечує відмінну видимість навіть на яскравому сонці. Завдяки потужному процесору Realtek RTL8763EWE-VP та пам'яті 128 Мб, Y19 працюють швидко та стабільно. Акумулятор ємністю 300 мАч забезпечує від 7 до 10 днів безперервної роботи. Годинник виглядає стильно, завдяки чому чудово доповнить Ваш образ у будь-який час року.
Волога та пилозахист
Водостійка конструкція IP68 дозволяє використовувати Y19 навіть в умовах підвищеної вологості. Крім цього, смарт-годинник витримує короткочасне занурення у воду на глибину до 1 метра. >підтримувані платформи і вимоги: Android 4.4 (включно) і вище, iOS 9.0 (включно) і вище;
ступінь вологозахисту: IP68;
ємність батареї: 300 мАг;
мови: китайська, англійська, українська, арабська, в'єтнамська, датська, тайська, польська, перська, іспанська , французька, італійська, німецька, португальська, турецька, латина, румунська, іврит, бірманська, російська;
час використання: 7-10 днів;
час зарядки: близько 2 годин.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.