≡ Скакалка Gelius Pro Smart Rope Kangaroo 2 GP-SR002 Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Скакалка Gelius Pro Smart Rope Kangaroo 2 GP-SR002 Black

Код товару: 994641
Наявність: Є в наявності

  • 899 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Скакалка з лічильником Gelius Pro Smart Rope Kangaroo 2 – це розумний спортивний тренажер, який займеться вашим тілом та збільшить результативність у тренуваннях. Нова модель допоможе спалити калорій більше, ніж при заняттях зі звичайною скакалкою. За рахунок своєї продуманої форми, зручних ручок з підшипником 360 градусів, відстежувальних датчиків та додатків, цей снаряд готовий принести в кілька разів більше користі та супроводжувати досягнення нових рекордів.

Повне відстеження оборотів

Тренажер має подвійний датчик Холла, він відстежує оберти на 360 градусів. У парі з трьома режимами вправ і безкоштовним додатком SkipJoy, ви маєте детальну інформацію та ваше тренування. Витрата калорій, кількість обертів, час підходу та багато іншого.

Розумна скакалка з дисплеєм

На корпусі ручки розташований дисплей з підсвічуванням, інформативний екран відображає підключення bluetooth, вибраний спортивний режим, заряд батареї.

Вбудований акумулятор на 60 мАг здатний витримувати до 25 днів автономної роботи при 15 хвилинному тренуванні на день. У режимі очікування буде 33 дні без підзаряду.

Комфортна довжина для ваших тренувань

Максимальна довжина троса становить три метри. Для досягнення оптимального розміру передбачене регулювання, це зробить ваші стрибки комфортними. Довжина ручки 16,4 см.

Купити скакалку з лічильником Gelius Pro Smart Rope Kangaroo 2 та ефективно спалювати калорії щодня, нова модель виведе ваші вправи на новий рівень.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.