≡ Silicon Case AirPods White + Карабин купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Silicon Case AirPods White + Карабин

Код товару: 986021
Наявність:

  • 193 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Чохол Silicon Case AirPods — ідеальне поєднання стильного дизайну та практичності.

Якісний матеріал гарантує збереження гарнітури від води та пилу, запобігає появі подряпин і тріщин, що дає змогу використовувати його як у міських умовах, так і під час виїзду на природу.

Матове soft-touch покриття

Silicon Case AirPods для Apple AirPods виготовлений із міцного одноколірного силікону, приємного на дотик.Аксесуар має матове soft-touch покриття, завдяки якому його неймовірно приємно тримати в руках, а сам кейс буде легко очищатися в разі забруднення.

Зручний ремінець Anti Lost запобіжить випадковій втраті одного з вкладок. М'які амбушури комфортно сядуть у вушну мийку. Зручний карабін — одна з фішок цього аксесуара. Ви отримуєте повний комплект в одному наборі! Максимальна зручність для шанувальників музики!

Ідеально підійде для ваших пристроїв

Надійна фіксація й максимальний комфорт під час використання. Пошкодити Ваш улюблений ґаджет із чохлом Silicon Case AirPods практично неможливо. Тепер немає жодного страху від того, що бокс лежить у сумці або кишені, разом із ключами або іншими гострими предметами.

Також є нова лінійка шкіряних чохлів для AirPods. Серія налічує 4 кольори та припаде до смаку шанувальникам стильних і практичних аксесуарів.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.