≡ Мережевий розгалужувач Allocacoc PowerCube Original з заземленням 4 розетки 2 USB, червоний купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Мережевий розгалужувач Allocacoc PowerCube Original з заземленням 4 розетки 2 USB, червоний

Код товару: 1058526
Наявність:

  • 452 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Розгалужувач мережі Allocacoc PowerCube Original — розгалужувач живлення, який вирішує проблему створення додаткових розеток в будь-якому необхідному місці.

БЕЗ БЛОКУВАНЬ СУСІДНІХ РОЗЕТОК

Було б набагато зручніше, якби всі наші пристрої мали компактні вилки. На жаль, більшість наших побутових приладів мають громіздкі адаптери живлення, які закривають сусідню розетку. PowerCube Original вирішують цю проблему, роблячи наше життя простішим та зручнішим.

МОДУЛЬНІ БЛОКИ

З кількох PowerCube Original можна складати цілі блоки зручної форми, щоб забезпечити потрібну кількість джерел живлення.

ДВА USB-РОЗ'ЄМИ

На дивані або ліжку ви можете працювати з планшетом або дивитись новини на своєму смартфоні. Однак їх USB-кабелі часто занадто короткі для цього. Скільки разів ви сиділи у незручній позі біля розетки? PowerCube має два потужні (2.1A) USB-порти і дозволяє заряджати одночасно два пристрої. А час заряджання від такого порту відбувається значно швидше, ніж заряджання від порту ноутбука.

Сучасний будинок або офіс буквально наповнений приладами, які потребують електричного живлення. Часто трапляється так, що у потрібному приміщенні не вистачає вільних розеток. Цю проблему вирішує розгалужувач живлення PowerCube: кількість розеток можна збільшити, що дозволяє отримати зручне джерело живлення в межах досяжності.

Даний розгалужувач надає споживачеві 4 розетки типу F. Конструкція PowerCube гарантує, що вилки не заважатимуть один одному. PowerCube — модульний пристрій: його можна скомпонувати по-своєму, додавши до одного розгалужувача, встановленого на столі, інші розгалужувачі PowerCube.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.