≡ Ручний пилосос Deerma Corded Hand Stick Vacuum Cleaner (DX115C) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Ручний пилосос Deerma Corded Hand Stick Vacuum Cleaner (DX115C)

Код товару: 1058542
Наявність:

  • 1090 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Deerma Corded Hand Stick Vacuum Cleaner

Знайомтесь з новою моделлю ручних пилососів Deerma Corded Hand Stick Vacuum Cleaner. Насамперед ви, звичайно, зверніть увагу на зовнішній вигляд: він у вашого майбутнього помічника дуже сучасний, стильний та простий. Гармонійне колірне рішення робить його приємним у використанні. Далі ви ознайомитеся з його насадками, які допоможуть вам забратися будь-де. А потім дізнаєтеся, що цей ручний пилосос має трирівневу систему фільтрації. Це означає, що вторинне влучення сміття або пилу у повітря просто виключено. Якість матеріалів забезпечують пристрою довговічність, а компактність робить його ідеальним у зберіганні. 

Естетичний дизайн

Обтічні, плавні форми, золотаві деталі та елегантний чорний корпус. Погодьтеся, такий ручний пилосос точно приноситиме задоволення в процесі прибирання!

Три функціональні насадки

У комплектації Deerma Corded Hand Stick Vacuum Cleaner передбачено три професійні насадки: для підлоги, м'яких меблів і щілин. Таким чином, ви зможете одним пилососом усунути бруд і в салоні автомобіля, і на різних полицях, і в важкодоступних місцях.

Потрійна система фільтрації

Бруд просто не має шансів! Як тільки вона всмоктується пристроєм, то потрапляє в пилозбірник, а дрібні шкідливі частинки затримуються в губчастому та НЕРА-фільтрі. Можна сміливо сказати, що пилосос очищає як поверхні, а й повітря.

Довговічність

Всі фільтри легко знімаються, очищаються та миються, що продовжує термін служби пристрою.

Потужний двигун

Електродвигун надає руху вентилятор, який забезпечує дійсно сильну тягу. З Deerma Corded Hand Stick Vacuum Cleaner ви зможете прибрати навіть велике і важке сміття.

Компактність

При всіх перерахованих вище перевагах, ця модель відрізняється ергономічністю і компактністю, тому зберігання пилососа не стане для вас проблемою.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.