≡ Прилад для видалення вушної сірки Xiaomi Bebird M9 Pro Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Прилад для видалення вушної сірки Xiaomi Bebird M9 Pro Black

Код товару: 1057287
Наявність: Є в наявності

  • 2020 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Bebird M9 Pro — це компактний і зручний пристрій для видалення вушної сірки, який поєднує в собі сучасні технології та продуманий дизайн.

Об'єктив вбудованої камери має діаметр всього 3.5 міліметра, що дозволяє використовувати пристрій навіть для очищення вух дитини. У комплект входить великий набір різних насадок для комплексного догляду за вухами та очищення навіть найважчих ділянок слухових каналів. Пристрій має систему, яка нагріває насадку до температури 25 °С, що забезпечує максимальний комфорт користувача під час чищення вух. Вбудований акумулятор має ємність 350 мАч і забезпечує до 10 годин постійної роботи вушної палички на одному заряді.

Вбудована камера з підсвічуванням
Прилад оснащений вбудованим ендоскопом з 6-діодним LED-підсвічуванням, яке дозволить вам побачити ваш вушний канал зсередини. Відео з камери транслюватиметься на екран вашого смартфона бездротовою мережею Wi-Fi.

Контроль температури
Пристрій має систему, яка нагріває насадку до температури 25 °С. Завдяки цьому чистка вух не принесе вам дискомфорту.

Змінні насадки
У комплект входить великий набір із 17 насадок. З їх допомогою ви зможете безпечно видалити сірку, а також м'яко промасувати вушні канали зсередини та зовні.

Ергономічна підставка
Для зручного зберігання та заряджання приладу в комплект входить ергономічна підставка з магнітним фіксатором. Крім того, підставка оснащена спеціальним відсіком для зберігання всіх насадок.

Ємний акумулятор
Прилад оснащений вбудованим акумулятором ємністю 350 мАг, який забезпечує до 10 годин постійної роботи на одному заряді. Повна зарядка батареї триватиме лише 90 хвилин.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.