≡ Поводок для собак Xiaomi PETKIT GO SHINE Max (P2102) 4.7 м купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Поводок для собак Xiaomi PETKIT GO SHINE Max (P2102) 4.7 м

Код товару: 970308
Наявність:

  • 1683 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

PetKit Go Shine Max
Стильний поводок-рулетка з вбудованим ліхтарем для нескучних прогулянок з вашим собакою. Заряджається від USB. Зручна ручка. Гібкий повідок, який не буде заломуватися, якщо ваш собака в процесі прогулянки дуже активна. Бічна світлова панель з 3 ефектами. Водій оснащений ліхтариком для нічних прогулянок.

Виберіть колір підсвічування
G Shine оснащений LED підсвічуванням з 3 режимами освітлення. Ви можете обрати монохромний колір, комбінацію з двох кольорів і навіть режим райдуга. Підберіть свій стиль і міняйте під настрій!

1530 кольорів у палітрі і вбудований ліхтар
Просто проведіть пальцем по колії панелі і виберіть свій унікальний колір на сьогодні.
Більше не потрібно діставати телефон і вмикати ліхтарик, щоб дивитися за пітом у темний час доби. Достатньо зробити лише 2 рухи пальцем і ви отримаєте максимально яскраве і ясне світло від вбудованого ліхтарика. Тло світить на відстані до 5 метрів с Яскравість ламп у 100lm.

Безпечні прогулянки — найважливіша справа!
Веревка - Найважливіший показник якості поводка: чим вона міцніша, тим довше прослуховують поводок.
Веревка Go Shine зроблена з високомолекулярного поліетиленового волокна, як і для аерокосмічного парашута.

180 градусів U - символічний вихід мотузки
PETKIT вибрав найбезпечнішу і найнадійнішу форму отвору для троса, завдяки якій мотузка не перевертається і не застрене під час прогулянки з вашим коханцем.

Зручна ручка з антибактеріальним покриттям BioCleanAct
Ручка Go Shine виконана з м'якої PTE ґуми з антибактеріальним покриттям BioCleanAct, який усуває різні види бактерій і запобігає їм Розмноження. Розйом ручки буде комфортно будь-якого розміру для повного контролю повідка.

Все своє місце
Зарядка з магнітним розйом допоможе підтримувати G Shine при повному заряді акумулятора. База-зарядка - це не тільки зарядна станція, але й місце для зберігання повідка. Поставте базу біля виходу, і ваш поводок буде завжди на своєму місці з повним зарядом.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.