≡ Повідець для собак Xiaomi MOESTAR UFO 2 Lite (3 м.) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Повідець для собак Xiaomi MOESTAR UFO 2 Lite (3 м.)

Код товару: 1057300
Наявність:

  • 998 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Поводок з майбутнього
Неймовірно зручний повідець, що відрізняється футуристичним ергономічним дизайном. Він зроблений із сучасних матеріалів та дозволяє звільнити руки під час вигулу собаки. Саме таким має бути повідець собаки справжнього гаджетомана!

Звільняє руки
Під час прогулянки з собакою можна переписуватися з друзями, дивитися стрічку в соцмережах або відео в TikTok, або фотографувати четвероного друга. Коли вільні обидві руки, робити це зручніше. Дизайн ручки повідця створений щоб звільнити руки – просто повісьте повідець на руку.

Не сплутується
Повідець зроблений із міцного матеріалу на основі поліпропілену та відрізняється багатошаровою структурою. Він витримує навантаження до 30 кілограмів і має запас еластичності. Максимальна довжина повідця становить 3 метри. За рахунок своїх властивостей повідець знижує навантаження на шийні хребці собаки.

Міцний та довговічний
Корпус ручки повідця зроблений з якісних та надійних матеріалів. Фіксатор збереже свій функціонал упродовж тривалого терміну. Матеріали, що використовуються, не тільки міцні, але й приємні, тому руки не будуть втомлюватися від повідця навіть після тривалих прогулянок з улюбленим вихованцем.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.