≡ Портативний LED світильник Weidasi WD-823A з акумулятором 30 світлодіодів 1000 mAh купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Портативний LED світильник Weidasi WD-823A з акумулятором 30 світлодіодів 1000 mAh

Код товару: 1027277
Наявність: Є в наявності

  • 290 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

LED світильник Weidasi WD-823A – дуже корисна річ у побуті, основним призначенням якого є забезпечення аварійного освітлення для побутових потреб або ремонтних робіт, при відключенні електромережі.

Особливістю аварійного світильника є те, що при відключенні електрики при включеному до мережі світильнику автоматично з'являється чергове освітлення від світильника. Завдяки цьому відпадає можливість отримання травми в пошуках ліхтарика або при виході з приміщення. Особливо корисною є така функція в темний час доби або в приміщеннях без вікон.

Навіть при ємності батареї в 1000 mAh завдяки використанню LED технологій, 30 світлодіодів видають яскравий інтенсивний світловий потік, при цьому світильник економічний та працює від власної батареї тривалий час.

Світильник Weidasi WD-823A підключається до електромережі та має 2 режими яскравості інтенсивний та економічний. Заряджання батареї відбувається автоматично з подачею електрики в мережі. Завдяки вбудованому акумулятору його можна взяти на природу, рибалку або в гараж, не турбуючись, що поряд не буде розетки.

Рекомендується не розряджати світильник до ледь помітного свічення, оскільки це негативно впливає на термін служби акумулятора.

Особливості

  • Яскраві світлодіоди з інтенсивним світловим потоком
  • Тривала автономна робота світильника
  • Можливість різних варіантів монтажу
  • Кілька режимів роботи
  • Доступна ціна
  • Зручна та швидка зарядка

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.