≡ Портативний холодильник Baseus Igloo Mini Fridge (ACXBW-A02) Pink купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Портативний холодильник Baseus Igloo Mini Fridge (ACXBW-A02) Pink

Код товару: 1057320
Наявність:

  • 2317 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Особистий холодильник на природі

Портативний холодильник Baseus Igloo Mini Fridge з функцією підігрівання – ідеальний варіант компактного похідного агрегату на всі випадки життя. Його зручно брати з собою, вирушаючи на пікнік, щоб підтримувати напої в прохолодному стані, а потім швидко переключивши регулятор температур, оперативно підігріти готову їжу. Стильне виконання і практичний дизайн дозволяють легко вписати прилад в будь-яку обстановку.

Ергономіка і комфорт

Компактні розміри і елегантний, лаконічний дизайн моделі дозволить гармонійно вписати виріб в салонний або офісний інтер'єр, а також облаштувати їм малогабаритну кухню. Корисний об'єм в 6 л дає можливість з легкістю вмістити в холодильник кілька порцій освіжаючих коктейлів або багато бутербродів, що завжди актуально на перерві або для відпочинку на природі. Невелика вага забезпечує мобільність моделі, що дозволяє завжди носити агрегат з собою.

Інноваційне рішення

Фірмова технологія охолодження дозволяє істотно знизити температуру всередині робочої камери по відношенню до навколишнього середовища. Різниця в середньому становить 10...15 градусів, що дає можливість довше зберегти продукти свіжими. Контроль параметрів ведеться постійно на автоматичному рівні, за що відповідає спеціальний надчутливий напівпровідниковий датчик. Менш ніж за 1,5 год температура досягає оптимуму щодо холоду, і всього 60 хвилин знадобитися, щоб нагріти ТЕНи до максимальних +65 °С.

Універсальний підхід

Використовувати пристрій можна по-різному. Холодильник Baseus Igloo Mini Fridge є ідеальним місцем для зберігання декоративної косметики і засобів по догляду за шкірою, забезпечуючи збереження текстури кремів, масок, сироватки, губних помад та ін. Прилад є універсальним, і підходить для найрізноманітніших реалізацій.

Інтелект і краса

При потужності в 45 Вт витрата електроенергії становить всього 1 кВт/год, що підтверджує енергоефективність моделі завдяки впровадженню сучасних інтелектуальних систем контролю. Навіть на максимальній потужності, компресор працює тихо і плавно, економно витрачаючи ресурси, а рівень шуму не перевищує 28 дБ. Підтримка роботи на змінному і постійному струмі дає можливість використовувати холодильник як вдома, так і в автомобілі.

Ідеальний варіант в авто

Портативний прилад стане оптимальним рішенням для вашої машини. Активувавши роботу на охолодження можна домогтися того, щоб напої завжди залишалися холодними. Включивши функцію підігрів можна швидко отримати ароматний, гарячий обід для швидкого перекусу під час поїздки. Крім того, купуючи швидкопсувні товари, їх завжди можна безпечно перевозити в холоді, що в рази продовжує терміни придатності і виключає ризик отримати отруєння.

Об'єм: 6 л

Живлення: Від мережі 220В

Режим роботи: Охолодження, Нагрів

Тип охолодження: Термоелектричний

Додатково Номінальна потужність: Охолодження: 45 Вт; Нагрів: 38 Вт

Охолоджувальна здатність: На 10 - 15 ℃ нижче температури навколишнього середовища (температура навколишнього середовища: 25 ℃)

Потужність нагріву: Нагрів до 55 ± 10 ℃ (температура навколишнього середовища: 25 ℃)

Вхід: 220 В – 50 Гц 0,5 А

Робоча температура довкілля: 0 - 40 ℃

Вологість навколишнього середовища при експлуатації: 10 – 80% відносної вологості

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.