≡ Портативна зарядна станція HOCO DB28 300W Iron Gray+Red купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Портативна зарядна станція HOCO DB28 300W Iron Gray+Red

Код товару: 1041434
Наявність: Є в наявності

  • 8708 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Hoco DB28 – це портативна електростанція невеликого розміру, але з великою ємністю – 80 000 mAh, 296 Wh. Підтримує заряджання від мережі через автомобільні зарядні пристрої та сонячні панелі.

Це потужне аварійне джерело електроенергії не тільки для активного відпочинку, наприклад подорожей на автофургонах, кемпінгу, рибалці, а й для відключень електроенергії в приміщенні. Електроенергія має потужний світлодіодний ліхтар із режимом SOS. Міцна ручка робить станцію зручною для перенесення та зберігання. Це найкращий супутник для подорожей. Зокрема, він має потужну світлодіодну панель із режимом SOS.

Різні інтерфейси

Портативна станція Hoco DB28 оснащена різними інтерфейсами для більшості побутових приладів. В ній є:
- DC × 4 (120 W),
- розетка змінного струму (230 V),
- розетка постійного струму (120 W),
- USB × 2, USB QC,
- USB-C.

Станція може заряджати різні необхідні пристрої, включаючи автомобільний холодильник, цифрову камеру, смартфон, ноутбук, дронов, проектор тощо. Є підтримка PD100W (вхід та вихід) для підзарядки ноутбука, ігрової приставки Nintendo та іншого.

Моніторинг безпеки

У реальному часі на дисплеї відображається залишок заряду батареї та інша корисна інформація. Прекрасна система керування акумулятором (BMS) забезпечує контроль температури, контроль напруги та захист від короткого замикання. Завдяки сертифікації PSE, METI, FCC, CE, ROHS, ви можете бути впевнені у безпеці під час використання.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.