≡ Портативна Bluetooth - колонка Xiaomi Outdoor Bluetooth Speaker Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Портативна Bluetooth - колонка Xiaomi Outdoor Bluetooth Speaker Black

Код товару: 1030096
Наявність:

  • 1938 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

< img src = "https://mihome.kz/uploads/products/3306/kolonka_xiaomi_mi_outdoor_bluetooth_speaker_opisanie1.jpg" alt =" Колонка Xiaomi Outdoor Bluetooth Speaker ціна, купити в Алмати, Казахстан "/ >
стильний дизайн
Bluetooth-динамік Xiaomi має довгу циліндричну форму з класичним чорним забарвленням. Зовнішня частина динаміка виготовлена з міцної м'якої гуми, покритої тканиною по всьому корпусу для посилення витонченості пристрою.
Еластичний помаранчевий ремінець
Динамік оснащений стильним і зручним у використанні помаранчевий ремінець для підвішування. Ремінець виконаний з тканого матеріалу і має високу еластичність.
Міцна опорна конструкція
Конструкція з опорою для шнурка витримує 380 г вага динаміка, що дозволяє користувачам повісити динамік на сумку або рюкзак, не побоюючись зламати або впустити його під час руху.
всеспрямований звук
Пристрій обладнаний 52 мм динаміком, що покриває всю окружність Mi Outdoor. Тому, незважаючи на компактність, він здатний забезпечити досить гучне і збалансоване звучання.
2 високочутливих мікрофона для голосового зв'язку
Крім того, Bluetooth-динамік обладнаний 2 високочутливими мікрофонами. При надходженні виклику просто натисніть кнопку Живлення і говорите через мікрофон, розташований під кнопкою гучності. Алгоритм ехоподавленія і алгоритм придушення шуму навколишнього середовища додані для забезпечення високої якості виклику.
Стабільне з'єднання по Bluetooth 5.0
Зовнішній динамік Mi Outdoor оснащений Bluetooth 5.0 для стабільного сигналу підключення в радіусі 10 метрів, забезпечення швидкої і плавної передачі звуку, що допомагає поліпшити відтворення музики, уникаючи розмитості.
До 8 годин безперервного відтворення музики
Bluetooth-динамік споживає мало енергії тому незважаючи на те, що він обладнаний батареєю ємністю 2600 мАч, може забезпечити безперервне відтворення музики протягом 8 годин при 100% гучності.
Надійний захист корпусу
Корпус динаміка надійно захищений від пилу і бризок води, що може запобігти пошкодженню внутрішніх компонентів пристрою. < span id = "ctrlcopy" >

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.