≡ Підставка для ноутбука Xiaomi MiiiW Laptop Stand (MWLS01) Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Підставка для ноутбука Xiaomi MiiiW Laptop Stand (MWLS01) Black

Код товару: 984088
Наявність: Є в наявності

  • 357 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Ергономічна форма
Ергономічна форма підставки MiiiW змінює кут нахилу клавіатури на комфортніший для тривалої роботи, у такий спосіб не тільки покращуючи охолодження ноутбука, але й знижуючи навантаження на руки.

Відведення тепла
Піднявши задню частину ноутбука всього на 8°, неабияк поліпшується повітряний потік на вході в систему охолодження, у такий спосіб неабияк підвищуючи її ефективність.

Міцне кріплення
Для кріплення підставки MiiiW до корпусу ноутбука використовується не простий клей, а особлива технологія мікроприсмоктування. Досить лише притиснути підставку до поверхні ноутбука — і готово! Але, на відміну від звичайного клею, її можна мити водою для відновлення і знову закріплювати на зручному місці.

Найкращі матеріали
Підставка MiiiW виготовлена з ABS-пластику, полікарбонату та металу, разом вони забезпечують їй найвищу міцність за мінімальної ваги та абсолютно немає шкідливих речовин.

Міцна конструкція
Суцільнометалевий вал у конструкції підставки MiiiW забезпечує їй міцність до навантажень і довговічність, він легко витримує понад 30 000 циклів складання й розкладання. Крім того, на столі така підставка зовсім не ковзає, міцно утримуючи ноутбук у потрібному місці.

У найтоншому місці товщина підставки становить усього 4.6 мм, а важить вона лише 60 грамів. Навіть якщо встановити її на ноутбуці, який постійно подорожує разом із Вами, вона анітрохи не обтяжить його, але дасть змогу довше працювати з комфортом для себе та самого ноутбука.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.