≡ Підставка для ноутбука ACEFAST E5 PLUS USB-C multifunctional stand HUB for laptop купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Підставка для ноутбука ACEFAST E5 PLUS USB-C multifunctional stand HUB for laptop

Код товару: 1041302
Наявність:

  • 2266 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Acefast E5 — підставка-хаб для ноутбуків та планшетів, оснащених роз'ємом Type-C. Завдяки складній конструкції пристрій легко зберігати та носити з собою, поклавши у рюкзак чи сумку. Знімний хаб може використовуватися разом із підставкою або окремо. Крім того, підставка покращує вентиляцію ноутбука та підтримує зап'ястя у зручному та безпечному положенні.

Завдяки інтерфейсу підключення Type-C хаб сумісний з більшістю сучасних гаджетів, включаючи планшети та ноутбуки. Він не вимагає встановлення додаткових програм та драйверів, підтримується актуальними операційними системами та може використовуватися відразу після підключення, у тому числі з технікою брендів Apple, Huawei, Acer, HP, Lenovo тощо.

Порт Type-C підтримує протокол Power Delivery та потужність до 100 Вт, заряджаючи планшети та навіть ноутбуки за найкоротші терміни.

HDMI-роз'єм підтримує роздільну здатність 4К HD з кадровою частотою 30 Гц для виведення зображення на зовнішній монітор або телевізор.

Роз'єм USB 3.0 забезпечує швидкість передачі даних до 5 Гбіт/с для швидкого переміщення зображень або об'ємних файлів. Слоти для читання SD/TF карт пам'яті забезпечують до 480 Мбіт/с для роботи з картами Micro SD, SD, SDHC, SDXC та іншими, навіть якщо ноутбук не обладнаний кардрідером. А мережеве з'єднання за допомогою роз'єму RJ45 подарує новий досвід роботи та ігор зі стабільним підключенням та швидкістю 10, 100 або 1000 Мбіт/с.

Підставка та хаб виготовлені з алюмінієвого сплаву, стійкого до зовнішніх пошкоджень, корозії та температурних перепадів. Кутові конектори на кабелі Type-C до Type-C зменшують ризик розривів та заломів обплетення. Кабель оснащений вимикачем для зменшення кількості перепідключень, що ведуть до зношування роз'єму та конектора.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.