≡ PHD External 2.5'' ADATA USB 3.1 DashDrive Durable HD650 1TB Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

PHD External 2.5'' ADATA USB 3.1 DashDrive Durable HD650 1TB Black

Код товару: 1057835
Наявність: Є в наявності

  • 2596 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

ADATA USB 3.1 DashDrive Durable HD650 — це сучасний зовнішній жорсткий накопичувач, що має тришарову конструкцію корпусу та форм фактор 2.5".

Верхній шар корпусу HD650 зроблений з унікального, пружного гумового матеріалу, який амортизує удари. Другий шар диску з міцного пластику, який не залишає подряпин та слідів від пальців.

Розміри додатків та файлів постійно зростають, тому настав час для дисків більшого обсягу. Об'ємом пам'яті 2Тб у HD650 дозволяє зберігати десятки тисяч фото у високій якості, сотні фільмів, десятки ігор та масштабних додатків.

Портативний жорсткий диск HD650 має яскравий синій LED-індикатор, який показує стан передачі даних. Корпус виготовлений з міцного композитного пластика, надстійкого до подряпин і пошкоджень.

Інтерфейс SuperSpeed USB 3.1 Gen 1 забезпечує високу швидкість передачі даних — до 110 Мб/с.

PHD знадобиться користувачам, яким необхідно звільнити пам’ять на комп’ютері, додати пару терабайтів вільного місця або ж забезпечити збереження потрібних файлів та мати їх завжди під рукою. Оскільки малі розміри та компактність жорстких дисків дозволяють їх буквально ховати в кишені.

ADATA USB 3.1 DashDrive Durable HD650 стане чудовим вибором для активних людей, які постійно мандрують та потребують надійного і ємного сховища для своїх файлів.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.