≡ Ножиці Xiaomi Heat-Plated Titanium Stationery Scissors Combination Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Ножиці Xiaomi Heat-Plated Titanium Stationery Scissors Combination Black

Код товару: 1029555
Наявність:

  • 397 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Ножиці для будинку Xiaomi Heat-plated titanium stationery scissors combination – це нова розробка виробника, що відрізняє ідеальною точністю різу, практичною ручкою і довгостроковим періодом експлуатації. Ножиці Ксіомі однаково добре ріжуть папір, товстий картон або тканину. Тристороння заточка забезпечує ідеальну гостроту лез протягом 2-3 років регулярного використання.
особливості
Ножиці виконані з високоякісної сталі з титановим покриттям. Ручки виробів природно розташовуються в руці, не завдаючи ніякої незручності. Дозволяють зручно працювати з предметами будь-якої щільності.
Ріжуча частина вироби виготовлена з інструментальної нержавіючої сталі високої якості. Завдяки цьому ріжуча частина не тупляться і не вимагає заточування тривалий час.
довговічна заточка
Кромка леза заточена тристороннім способом. Це забезпечує підвищену точність різання і дозволяє комфортно працювати з будь-якими матеріалами. Резец однаково добре справляється з папером, щільним картоном, тканиною, повстю. Ножицями можна « перекусити » мідний або алюмінієвий провід діаметром до 0,3 мм.
Леза виготовлені методом формування, це збільшує їх міцність. Покриття ріжучих елементів титаном, дозволяє використовувати прилад мінімум 150 тисяч разів без будь-якої шкоди для гостроти ріжучої кромки і якості різання.
Заклепки встановлюються під високим тиском для забезпечення більшої надійності.
зручне використання
Навіть при розрізанні матеріалів високої щільності не доведеться прикладати серйозних зусиль. Осьовий гвинт, що з'єднує два робочих полотна, забезпечує плавний хід. Ручки мають анатомічну форму, що забезпечує природне положення приладу в руці.
Великі ножиці рекомендується використовувати для розрізання пакувального матеріалу, пластика, матерії підвищеної міцності, підрізання квітів та іншого. Маленькі ножиці зручні для розрізання паперу, зрізання ярликів з одягу, мотузок, продуктових пакетів та іншого.
Високоміцна вуглецева сталь
Ріжучі деталі вироби виготовлені з нержавіючої інструментальної сталі – марка 30Сr13. Матеріал характеризується високою міцністю і стійкістю до корозії. Титанове покриття подовжує термін експлуатації і дозволяє ріжучої кромці залишатися гострою тривалий час. Резец відмінно тримає заточку, не дає сколів, витримує ударне навантаження.
У комплекті поставляється 2 пари ножиць.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.