≡ Нічник з датчиком руху Xiaomi Sothing (DSHJ-L-001 Silver купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Нічник з датчиком руху Xiaomi Sothing (DSHJ-L-001 Silver

Код товару: 984112
Наявність:

  • 702 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

style="color:#4e5f70">Закріплення на магнітах
Держак і світильник тримаються один за одного за допомогою двох точок магнітного тяжіння. Не обов’язково постійно вирівнювати світильник, щоб він сів правильною стороною. За рахунок принципу взаємного відштовхування полюсів він сам рівно встане в потрібне положення. Достатньо простягнути руку, щоб зняти світильник з держака і відчути себе володарем маленької зірочки.

Естетика тяжіння
Поворотне кріплення світильника Sunny може бути зафіксоване в будь-якій позиції, де сам світильник доповнюватиме його, створюючи образ, що нагадує велику краплину світла.

Світло тоді, коли Ви цього хочете
У компактному і витонченому корпусі Sunny вміщуються датчик освітленості і інфрачервоний датчик присутності, які роблять освітлення зручнішим і розумнішими. Довгий металевий мотлох, який пересувається в конусоподібну станцію для закріплення світильника, наголошує на елегантності дизайну. Скромні та природні форми втілюють у себе естетику сучасності і додають акцент до будь - якого інтер’єру.

М’яке і тепле світлодіодне
Світильник Sunny оснащений шістьма світлодіоди і матовою напівсферичним розсіювачем. Він запобігає прямому світлу і робить світло м’яким та комфортним для очей. Цієї темної ночі світло не засліплює, а вдень створює атмосферу затишок.

Готовий завжди скласти компанію
Для нормального використання вбудований полімерний акумулятор забезпечує лампу Sunny від 4 до 6 місяців роботи або 20 годин безперервного світла. Тепер, незалежно від часу, у вас завжди під рукою буде зручне джерело світла.

Досконалість у деталях
Кожна деталь полягає в тому, щоб дбати про красу і зручність використання. За допомогою цього акумулятора можна забути про сталу купівлю батарейок, а зарядка через Micro-USB не вимагатиме, щоб він плодив нечисленні кабелі. Крім того, сам зарядний порт прихований в конструкції, щоб не порушувати загальний містицизм.

Діапазон чутливості
Світильник Sunny відчуває присутність на відстані від 0 до 3 метрів у діапазоні 120 градусів перед ним. У режимі чутливості людини він автоматично вмикається на 20 секунд, а якщо після 20 секунд у зоні виявлення немає людини, лампа автоматично вимикається.

Зручно лежить у руці
Корпус матового білого кольору вдосконалений для втримування в руках і має приємний на дотик факту. Свою маленьку краплинку місячного світла просто не хочеться випускати з рук.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.