≡ Нічник акумуляторний Yeelight Rechargeable Sensor Nightlight (YLYD01YL) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Нічник акумуляторний Yeelight Rechargeable Sensor Nightlight (YLYD01YL)

Код товару: 1027350
Наявність:

  • 687 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Модний аксесуар

Простий лаконічний дизайн нічника Yeelight Rechargeable Sensor Nightlight та скромні компактні габарити дозволять легко вписати виріб у сучасний інтер'єр будь-якої стилістичної спрямованості. Модель оптимальна для використання у спальній, дитячій кімнаті, на сходах та в коридорах, щоб ефективно висвітлити шлях у темний час доби. Система працює на світлочутливих датчиках і включається автоматично, що полегшує експлуатацію та робить побут комфортним.

Ергономічний дизайн

Невеликий світильник ідеально круглої форми забезпечує якісне розсіяне світло, рівномірно розподілене по кімнаті. Незважаючи на скромні габарити (всього 70 мм в діаметрі) та ультра легка вага 73 г. Міцний корпус із високоміцного матового пластику виглядає стильно та якісно.

Солідна автономність

Світильник обладнаний власним ємнісним енергоефективним акумулятором об'ємом 750 мАг, що забезпечує бездротову роботу протягом тривалого терміну. Ресурсу автономної роботи достатньо на 120 днів. Для поповнення запасу енергії в комплекті передбачено спеціальний дріт Micro USB. Вчасно перезаряджаючи батарею, можна насолоджуватися комфортним, приємним для очей світлом постійно.

Можливості системи

Модель оснастили сучасною системою стеження, що включає ІЧ-сенсор та світлочутливий датчик. Такий підхід забезпечує автоматичне включення нічника під час спрацювання сенсора або режим постійної роботи під час запуску з пульта дистанційного керування. Надчутливі датчики вмить спрацьовують, запалюючи світло, якщо в радіусі 5-7 м (при куті огляду 120 градусів) виявляється рух або в кімнаті згустився сутінки.

Елегантне доповнення інтер'єру

Модель у лаконічному дизайні виконана у білому білому кольорі. По центру акуратно розмістилися датчики освітленості та руху. У нижній частині нічника ненав'язливо та м'яко нанесено логотип фірми-виробника Yeelight. Образ вийшов ніжним, делікатним і такий світильник гармонійно доповнить будь-який сучасний інтер'єр. Нічник передбачає кілька варіантів кріплення і має у своєму арсеналі для цих цілей гачок, що обертається, і магнітний тримач.

Комфортний побут

Панель керування та перемикання режимів роботи розташована безпосередньо на корпусі виробу збоку, на звороті передбачено роз'єм micro-USB для підключення до джерела живлення. У нічника є 2 режими роботи: перший – це режим постійного світіння діодів, коли яскравість знаходиться на максимумі, другий – режим «авто», світильник загоряється на 15-20 секунд тільки в темряві при якомусь русі, при цьому світло набагато тьмяніше, хоча його цілком достатньо, щоб розглянути якусь перешкоду на дорозі.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.