≡ Нічна лампа Gelius Pro Night Lamp FlashSquare GP-NL001 White купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Нічна лампа Gelius Pro Night Lamp FlashSquare GP-NL001 White

Код товару: 992026
Наявність:

  • 222 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Ночник з датчиком руху Gelius Pro Night Lamp FlashSquare GP-NL001 White

Світильник з датчиком руху Gelius Pro Night Lamp FlashSquare GP-NL001 — чудове рішення для освітлення вашого будинку. М’яке світло цієї лампи не дратує очей і не викликає дискомфорт, а створює приємну атмосферу і ефект природного місячного освітлення.

Нічна лампа функціональна, але має міфілістичний вигляд і вписується в будь-який сучасний інтер'єр. Встановлення світильника є дуже легким, незалежно від місця використання.

Простір і гармонійний вигляд

Night Lamp FlashSquare GP-NL001 зроблена з ABS пластику і поліетилену високої щільності. Загибель скляних світильників не розіб’ється, якщо випадково поранить членів вашої сім’ї. Якість матеріалу забезпечує міцність і надійність освітлення.

Мінімальна кількість зовнішніх частин робить вигляд максимально простий і стильний лампи, яка легко впишеться у ваш інтер'єр.

Легко встановити у будь- якому місці

У комплекті з освітленням йде петелька, яка дозволяє підвісити його в будь - якому зручному місці. Якщо потрібно, можна встановити саморезів або двосторонніх тваринок. Освітлюйте будь - яке місце у вашому затишному домі завдяки гнучкості нічного світильника.

Можливості

Датчик руху і світла, який працює в радіусі 4-6 метрів і охоплює 120 градусів, реагує миттєво і без збоїв. Автоматичний вмикач не пропускає жодного руху в темряві.

Купити світильник з датчиком руху і заощаджувати гроші — це одна з переваг Night Lamp FlashSquare. Ви позбавляєтеся від перевиходу, завдяки автоматизації вимикання світла і розумного розподілу енергії.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.