≡ Навушники XO EP43 3.5mm In-ear Earphone 1.2M Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Навушники XO EP43 3.5mm In-ear Earphone 1.2M Black

Код товару: 1032629
Наявність: Є в наявності

  • 156 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Навушники вкладиші XO EP43 - це практична і зручна гарнітура, виконана в класичному дизайні. Модель виділяється своєю високою якістю виконання і винятковою надійністю. Навушники здатні відтворювати звук з ледь помітним переходом тону від низьких до високих частот з чистими, глибокими басами. Вражаючі звукові характеристики гарнітури забезпечуються динаміками діаметром 10мм з потужністю 3-5мВт.
Корпуси вушних елементів навушників XO EP43 виготовлені з надійного пластика, мають глянсову поверхню, яка зробить тактильні відчуття його власника максимально приємними і доповнить його вишуканий образ. Завдяки невеликій вазі навушників і їх ергономічної реалізації вони зручно розташовуються в вухах і не створюють навантаження навіть при тривалому використанні.
Гарнітура XO EP43 оснащена роз'ємом mini-jack 3,5 мм, пультом з вбудованим мікрофоном і трьома кнопками, призначеними для регулювання гучності, управління відтворенням і дзвінками. Захищений міцною обплеткою з термопластичного каучуку, кабель має довжину 1.2м. Гарнітура з популярним роз'ємом 3,5 мм сумісна з будь-яким сучасним телефоном.
характеристики:
Вихідний роз'єм: mini jack 3,5 mm;
Кнопки управління: 3;
Форма кабелю: кругла;
Форма штекера: пряма;
Опір, Ом: 16;
Частотний діапазон, Гц: 20 - 20000;
Чутливість, Дб: 93;
Матеріал корпусу: пластик;
Довжина кабелю, м: 1.2;
Комплектація:
Навушники вкладиші XO EP43
Інструкція
упаковка

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.