≡ Навушники Ldnio TWS HD Audio BT Earbuds T02 | BT5.3, 30/300mAh, 4h | купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Навушники Ldnio TWS HD Audio BT Earbuds T02 | BT5.3, 30/300mAh, 4h |

Код товару: 1089045
Наявність: Є в наявності

  • 695 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Ldnio T02 поєднують у собі стиль, комфорт і яскравий звук. Дана модель є ідеальним варіантом для меломанів, спортсменів і всіх, хто цінує свободу руху без проводів. Зарядний футляр із акумулятором об'ємом 300 мАг дозволяє продовжити роботу навушників до 20 годин. Час роботи в режимі очікування складає до 4 місяців при повній зарядці. Кейс повністю заряджається всього за 1 годину.
Оновлена версія Bluetooth 5.3 забезпечує найбільш швидке та стабільне підключення до пристроїв. br/>Керувати Ldnio T02 дуже просто, оскільки на навушниках є сенсори, за допомогою яких можна відтворювати або ставити на паузу треки, перемотувати їх, відповідати на дзвінки або ж включати функцію голосового асистента.
Навушники автоматично підключаються , коли ви дістаєте їх з футляра. Підключення переривається при поміщенні їх назад в кейс.
Дизайн
Округлений дизайн прозорого футляра, ідеальне поєднання кольорів та невеликі габарити роблять навушники Ldnio T02 дуже приємними на вигляд. Анатомічна конструкція робить їх зручними всім користувачів. Кут висоти 45° уберігає навушники від випадання з вух. Світлові індикатори інформують про рівень заряду і положення навушників. Bluetooth 5.3;
об'єм акумулятора: зарядний кейс 300 мАг, навушники 30 мАг;
макс. час роботи: до 4 годин, дод. час роботи від зарядного кейсу до 20 годин;
частотна характеристика динаміка: 2.402 ГГц – 2.480 ГГц;
в комплект також входить Type-C кабель для зарядки, додаткові амбушюри, інструкція.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.