≡ Навушники HOCO Skill cat ear BT headphones ESD13 | BT5.3, Type-C, 7h | купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Навушники HOCO Skill cat ear BT headphones ESD13 | BT5.3, Type-C, 7h |

Код товару: 1089118
Наявність: Є в наявності

  • 657 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

HOCO ESD13 – це накладні навушники з яскравим звуком та незвичайним дизайном. Багатофункціональність та висока якість складання даної моделі догодять усім меломанам.
Підключення до пристроїв здійснюється через Bluetooth останньої версії 5.3. При відсутності заряду слухати музику можна за допомогою кабелю AUX, який входить в комплектацію. Вбудований слот для картки пам'яті micro-SD дозволяє використовувати навушники як програвач. Крім цього, завдяки чутливому вбудованому мікрофону Ви можете приймати дзвінки, не дістаючи телефону. Повна зарядка займає лише близько 2 годин. 40мм динаміки видають пробивний динамічний звук, з яким будь-яка музика зазвучить приємно.
Амбушюри навушників виготовлені з якісного шкірозамінника. Вони надійно сидять на вухах, не викликаючи дискомфорту. Оголов'я аксесуара оснащене зручною м'якою накладкою. Навушники складаються, тому їх легко транспортувати. Дизайнер гаджета з котячими вушками виглядає незвичайно, і точно підкреслить Вашу креативність на вулиці. До того ж, вушка світяться при прослуховуванні музики. 2 години;
макс. час роботи: 7 годин;
динамік: 40 мм;
діапазон частот 20-20000 Гц;
опір: 32 Ом;
в комплект також входить зарядний кабель Type -C, кабель AUX, інструкція.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.