≡ Навушники HOCO Delicate true wireless BT headset EW36 | BT5.3, 30/400mAh, 4h | купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Навушники HOCO Delicate true wireless BT headset EW36 | BT5.3, 30/400mAh, 4h |

Код товару: 1089032
Наявність: Є в наявності

  • 549 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

HOCO Delicate EW36 поєднує в собі приємний звук, елегантний дизайн та неймовірну зручність. Ці навушники TWS гарантовано приємно здивують Вас своїм збалансованим звучанням. Вони стануть Вашим ідеальним супутником для занять спортом, подорожами та прогулянками. EW36 відразу ж підключається до пристрою, коли ви дістаєте їх із зарядного футляра. Підключення переривається, коли ви поміщаєте навушники у футляр. Жодних кабелів, тільки стабільне та швидке бездротове підключення!
Високоякісні динаміки видають чистий і потужний звук. Акумулятор ємністю 30 мАг дозволяє насолоджуватися музикою до 4 годин. Зарядний кейс на 400 мАг дозволяє заряджати навушники. В режимі очікування заряд тримається до 150 часов. Сенсори на корпусі дозволяють приймати виклики, а індикатори на футлярі та навушниках інформують про рівень заряду. Сучасний дизайн EW36 відмінно доповнить Ваш стиль на вулиці. Ергономічна конструкція навушників забезпечує комфорт навіть за тривалого використання. Міцні матеріали забезпечують тривалий термін служби.
HOCO Delicate EW36 – це не просто навушники, а стильний і функціональний гаджет, який подарує Вам якісний звук у будь-якій ситуації.
радіус дії: до 10 м;
версія Bluetooth: 5.3;
об'єм акумулятора: зарядний кейс 400 мАг, навушники 30 мАг;
макс. час роботи: до 4 годин;
частотна характеристика динаміка: 20Гц – 20 кГц;
розміри: 51*49*30,5 мм;
вага: 45 р.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.