≡ Навушники Borofone Manner true бездротовий BT headset BW06 |BT5.1, 30/300mAh, 4h| купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Навушники Borofone Manner true бездротовий BT headset BW06 |BT5.1, 30/300mAh, 4h|

Код товару: 1089078
Наявність: Є в наявності

  • 530 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Borofone Manner true бездротовий BT headset BW06 – це стильні та комфортні бездротові навушники, які дозволять Вам насолоджуватися музикою та дзвінками без дротів. Модель ідеально підходить для активного способу життя завдяки своїй легкості та щільній посадці у вухах. Технологія шумоподавлення усуває будь-які небажані спотворення та перешкоди, щоб Ви могли отримати максимальне задоволення від улюбленої музики. Акумулятор 30 мАч забезпечує до 4 годин безперервної роботи. За допомогою зарядного кейсу 300 мАг можна продовжити час роботи навушників до 12 годин. Час роботи в режимі очікування становить до 120 годин. Заряджаються навушники близько 2 годин.
Спряження з пристроями здійснюється за Bluetooth 5.1. Радіус підключення становить до 10 метрів. Навушники автоматично підключаються до пристрою, коли ви дістаєте їх із футляра. Підключення переривається, коли Ви кладете навушники у футляр.
Чутливий вбудований мікрофон дозволяє використовувати аксесуар як гарнітуру для телефонних розмов. Завдяки йому також можна викликати голосового помічника. Сенсорне управління дарує можливість перемикатися між треками та відповідати на дзвінки одним дотиком пальця.
Стильний та мінімалістичний дизайн навушників підходить для будь-якого образу та стилю. На зарядному кейсі є дисплей LED, який повідомить Вам про поточний рівень заряду. З ним Ви завжди зможете заряджати девайс вчасно. 5.1;
об'єм акумулятора: зарядний кейс 300мАч, навушники 30 мАг;
макс. час роботи: до 4 годин, дод. час роботи від зарядного кейсу до 12 годин;
частотна характеристика динаміка: 20Гц – 20 КГц;
розміри: 60*41*27,4 мм;
вага: 34 г;
у комплект також входить кабель для зарядки, інструкція.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.