≡ Настільна лампа Xiaomi Mijia Rechargable Table Lamp (MUE4089CN) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Настільна лампа Xiaomi Mijia Rechargable Table Lamp (MUE4089CN)

Код товару: 1040958
Наявність:

  • 1560 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Цей світильник споживає всього 6 Вт електроенергії та встановлюється у будь-яке місце на робочому столі. Невеликі габаритні розміри - 130 мм діаметр підставки і 315 мм висота ніжки дозволяють розмістити найбільш оптимально. А регулювання кута нахилу головки створює освітлену зону саме у потрібному місці. Зміна режимів освітлення дозволяє вибрати відповідний для роботи в денний та нічний час. Суворий дизайн впишеться як в офісні інтер'єри, так і до домашнього кабінету або столу для занять школяра.

Три режими яскравості

Зміна освітлення дозволяє максимально ефективно використовувати настільну лампу Xiaomi Mijia. Колірна температура 4500 К, що дає яскраве біле світло, ідеально підходить для робочого режиму в офісі, читання або навчання. А м'яке жовте світло при 2600 К не зліпить очі в нічний час. Встановивши яскравість на колірну температуру в 3200 К, можна комфортно виконувати за столом безліч необхідних справ. Поворотний регулятор дозволяє легко переходить від одного режиму до іншого.

Регулювання кута освітлення у Xiaomi Mijia

Простий, зручний механізм регулювання кута освітлення дозволяє висвітлити необхідну робочу зону на столі чи приміщенні. Встановити кут до 120 градусів можна за допомогою шестерні, яка знаходиться між корпусом та головкою. Зміна кута освітленості дозволяє не відволікати яскравим світлом тих, хто працює чи знаходиться поруч.

Підвищена надійність

Вертикальна частина лампи є міцною суцільнометалевою конструкцією. Механізм регулювання кута нахилу головки світильника відрізняється зносостійкістю. Він пройшов циклічні випробування на 10 тисяч операцій відкриття та закриття. Світлодіоди, що дають рівномірне та м'яке світло, відрізняються довговічністю та надійністю.

Захист очей від відблисків у настільній лампі Xiaomi Mijia Rechargeable

У цій моделі застосовується лампа з RC-фільтром та мікрочіпом, що регулює яскравість. Вони дозволяють перетворити сигнал змінного струму, який викликає мерехтіння, на постійний сигнал прямого струму. Ослаблення мерехтіння знижує навантаження на зір, зменшує втому очей і дозволяє створити найбільш комфортні умови для працюючого за столом.

Можливість автономної роботи

Виробниками вбудували в корпус пристрою акумулятор ємністю 2000 мАг, що дозволяє настільній лампі працювати навіть за відсутності в будинку електрики. При мінімальному режимі яскравості 10 лм заряду акумуляторної батареї вистачає на сорок годин безперервного використання, а це п'ять повноцінних 8-годинних робочих днів. За умов максимальної яскравості акумулятор працює чотири години. При світловому потоці 60 лм настільний пристрій зможе пропрацювати 7 годин. Підзарядити батарею можна, підключившись до мережі через порт micro USB.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.