≡ Настільна лампа Baseus Smart Eye Series Charging Folding (Smart Light) white купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Настільна лампа Baseus Smart Eye Series Charging Folding (Smart Light) white

Код товару: 981181
Наявність:
Артикул: DGZG-02

  • 1238 грн


Доступні варіанти

Стислі характеристики
Бренд Baseus
Дизайн white
Емкость батареи 2200 mAh
Источник питания Аккумулятор
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Baseus Smart Eye Series Charging Folding (Smart Light) - компактна настільна LED-лампа з автоматичною функцією регулювання яскравості. Основні характеристики: - виготовлена з пластику ( АБС + ПК) і алюмінію; - ємність батареї 2200 мА*год; - максимальна потужність: 5 Вт; - індекс передачі кольору: Ra 95; - регулює яскравість автоматично; - сенсорна кнопка ручного налаштування яскравості; - кут освітлення регулюється до 180°; - колірна температура: 6000К - 4000К - 3000К; - до 13 годин роботи з низькою яскравістю; - до 3 годин роботи з високою яскравістю; - роз'єм для зарядки: Type-C; - зарядний кабель в комплекті; - підставка з антиковзаючим покриттям. Комфортне освітлення Забезпечує м'яке та рівне світло, безпечне для зору. Воно не дратує і не втомлює очі, точно передає всі відтінки і фарби. Кут нахилу світильника можна налаштовувати в межах 180° в залежності від потреб і переваг. Завдяки компактній підставці з антиковзаючим покриттям лампу зручно ставити на будь-якій рівній поверхні вдома, в офісі чи в дорозі.
Регульована яскравість
Вбудований фотоелемент визначає, наскільки добре освітлене приміщення, та автоматично регулює яскравість, з якою світять діоди. Користувач може самостійно змінити налаштування інтенсивності світла, утримуючи палець на сенсорній кнопці управління – яскравість змінюватиметься покроково. Лампа запам'ятовує останній вибраний режим і автоматично активує його після увімкнення.
Автономна робота
Лампа не потребує протягування дротів і забезпечить світло навіть в умовах відключення електрики, оскільки має вбудовану батарею. Повний заряд підтримує до 3 годин роботи на максимальній яскравості та до 13 годин – на низькій. Зарядити акумулятор можна від будь-якого джерела живлення з роз'ємом USB через кабель, що постачається в комплекті.

Характеристики

Бренд Baseus
Дизайн white
Емкость батареи 2200 mAh
Источник питания Аккумулятор
Особенности Сенсорное управление
Тип Настольные

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.