≡ Набір інструментів HOTO Hand Tool Set (QWSGJ002) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Набір інструментів HOTO Hand Tool Set (QWSGJ002)

Код товару: 1022770
Наявність:
Артикул: QWSGJ002

  • 2113 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Набір інструментів HOTO Hand Tool Set (QWSGJ002) - продукт суббренду екосистеми XIaomi, без логотипу на упаковки!

Набір високоякісних інструментів, включає 5 найнеобхідніших інструментів плюс 10 магнітних насадок для викрутки і бокс для комплектуючих. Всі інструменти мають широкий перелік застосування і чудово справляються з усіма завданнями, які ви ставите перед ними. Комплект поставляється в компактному міцному пластиковому футлярі, який дозволяє зручно зберігати його вдома.

Найнеобхідніші інструменти

Набір інструментів Xiaomi HOTO Hand Tool Set (QWSGJ002) включає всі найчастіше використовувані інструменти для ремонту і обслуговування будинку. До нього входять: двосторонній молоток, рулетка, вузькогубці, розвідний ключ, 10 биток для викрутки, бокс для зберігання дрібниць.

Висока якість виготовлення

Інструменти Xiaomi HOTO Hand Tool Set (QWSGJ002) виготовлені з вуглецевої сталі, а ручки виконані з якісного ABS пластику з протиковзким покриттям. Всі інструменти мають широкий перелік застосування і чудово справляються з усіма завданнями, які ви ставите перед ними.

Зручна скринька для інструментів

Цей добре організований комплект поставляється в компактному міцному пластиковому футлярі, який зручно розташуватись у будь-якому місці вашого будинку, квартири, гаража.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.