≡ Мультипіч Cecotec Cecofry Pixel 2500 (CCTC-04981) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Мультипіч Cecotec Cecofry Pixel 2500 (CCTC-04981)

Код товару: 1104662
Наявність: Є в наявності

  • 2473 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Сучасна і компактна мультипіч (аерофритюрниця) CECOTEC Cecofry Pixel 2500 створена спеціально для приготування страв без єдиної краплі олії. За допомогою великого об’єму ємності для готування в 2.5 л і технології PerfectCook готує страви швидко і зі збереженням всіх корисних речовин.

Швидка і здорова їжа
Додайте всі необхідні інгредієнти, капніть трохи олії, і CECOTEC Cecofry Pixel 2500 приготує їжу, максимально швидко і при цьому зберігаючи всі корисні речовини.

Максимально швидко і смачно
Готуйте улюблені страви з комфортом у контейнері для готування об’ємом 2,5 л і насолоджуйтеся звичними смаками Ваших страв найкориснішим для здоров’я способом.

Усі ваші рецепти тепер стали ще смачнішими
Готуйте найрізноманітніші страви максимально швидко завдяки потужності роботи 1200 Вт і забудьте про довге очікування, щоб насолодитися улюбленими стравами.

Передова технологія гарячого повітря
Досягніть ідеального результату в кожній страві за допомогою технології PerfectCook, завдяки якій рецепти виходять ніжними всередині та хрусткими зовні.

Компактна конструкція
Фритюрниця має компактний дизайн, тому Ви можете готувати з максимальним комфортом, а дизайн дає змогу поставити фритюрницю в будь-якому куточку кухні.

Повний захист
Завдяки термокорпусу та системі захисту від перегрівання ви можете готувати без проблем будь-які Ваші страви, при цьому повністю безпечно.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.