≡ Мультипіч Cecotec Cecofry Fantastik Inox 5500 Acc Kit (CCTC-03296) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Мультипіч Cecotec Cecofry Fantastik Inox 5500 Acc Kit (CCTC-03296)

Код товару: 1106956
Наявність: Є в наявності

  • 3871 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Сучасна та потужна мультипіч CECOTEC Cecofry Fantastik 5500 Acc Kit призначена для максимально швидкого та якісного приготування Ваших страв. За допомогою високої потужності приготування та технології PerfectCook, будь-які рецепти будуть завжди хрусткими та соковитими.

Особливості:

Сучасний та компактний дизайн.
Місткість для приготування об'ємом 5.5л.
Висока потужність.
Технологія приготування PerfectCook.
Точне регулювання температури та вбудований таймер.
Висока потужність.

Мультипіч CECOTEC дозволяє швидко приготувати будь-який рецепт завдяки високій потужності 1500 Вт, при цьому енергоефективність приємно здивує Вас.

Готуйте страви великими порціями
Місткість для приготування мультипечі має об'єм 5,5 л, що ідеально підходить для приготування різноманітних страв та вечерь на будь-яку компанію друзів.

Технологія PerfectCook
Насолоджуйтесь улюбленими рецептами завдяки передовій технології приготування гарячим повітрям PerfectCook, що забезпечує ідеальні результати з максимальним смаком, зберігаючи всі необхідні корисні речовини.

Регулювання температури приготування
Регулюйте температуру відповідно до потреб кожного рецепту від 80 до 200 градусів Цельсія та насолоджуйтесь соковитими та хрусткими стравами.

Точне налаштування часу
Готуйте з повним контролем за кожним рецептом завдяки сучасній багатофункціональній сенсорній панелі, яка дозволяє налаштовувати час приготування, оскільки Вам потрібне.

Відмінна комплектація
Насолоджуйтесь чудовим набором силіконових аксесуарів, велика форма для випічки, форма для приготування піци, силіконова лопатка та пензель.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.