≡ Миючий пилосос Xiaomi Dreame Wet & Dry Vacuum Cleaner H11 MAX (VWV8) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Миючий пилосос Xiaomi Dreame Wet & Dry Vacuum Cleaner H11 MAX (VWV8)

Код товару: 1067748
Наявність:
Артикул: VWV8

  • 12484 грн


Стислі характеристики
Автосматывание шнура отсутствует
Время зарядки 5-6 ч
Время полной зарядки 5 - 6 часов
Время работы на одном заряде 31 - 45 минут
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Миючий пилосос Dreame H11 Max – реальний доказ того, що легке, швидке та зручне прибирання можливе. Розумний помічник всмоктує забруднення будь-якого типу (від мокрого бруду до розлитих соусів) і відразу протирає поверхню чистою водою. Потужний двигун з високою силою тяги та прокрутка роликової щітки зі швидкістю 560 разів на хвилину створюють подвійний ефект, усуваючи сміття та плями будь-якої складності. Автоматичне виявлення забруднень спрощує збирання, а функція самоочищення полегшує догляд за пристроєм. При цьому пилосос компактний, зручний в експлуатації та зберіганні. Хочете дізнатися, для кого такий девайс стане справжнім порятунком і що він може? Читайте далі.

900 мл бак із чистою водою
самоочищення на док-станції
36 хвилин автономності

Одночасне сухе та вологе прибирання
Dreame H11 Max оснащений двома ємними резервуарами. Той, що чистою – 900 мл, для брудної – 500 мл. За один прохід пилосос здійснює подвійну дію: всмоктує пил, бруд, вологе або сухе сміття, а також подає на роликову щітку чисту воду для протирання. Таким чином, відбувається і сухе, і вологе прибирання одночасно. При цьому у девайса є опція автоматичного визначення складності забруднень. Залежно від виду сміття пилосос підбере оптимальний рівень потужності.

Усунення рідких забруднень
H11 Max ідеально підходить для сімей із дітьми. Розлитий сік, соус, перевернута тарілка з макаронами, крихти від шоколадного печива по всій квартирі – це стандартні ситуації в будинку з дітьми. Швидко впоратися з такими забрудненнями допоможе миючий пилосос. Також девайс нагоді тим, хто часто готує і у кого є домашні тварини. Всі рідини або вологі частинки потрапляють у бак із брудною водою, який потім легко спустошити та промити.

До 36 хвилин автономності
Місткість акумулятора в Dreame H11 Max досягає - 6 * 2500 мАг. Одного заряду вистачає на 36 хвилин роботи у Економному режимі. Виробник заявляє, що за цей час ви можете очистити до 200 кв. У Стандартному або Турборіжимі автономність знизиться, тому їх доцільно використовувати для усунення точкових комбінованих забруднень.

Контроль роботи на екрані
Контролювати роботу у Dreame H11 Max – одне задоволення. Вся потрібна інформація під рукою буквально. На рукоятці розташований інтерактивний дисплей з підсвічуванням, де відображаються: відсоток заряду, вибраний режим та повідомлення про помилки (на зразок необхідності заміни фільтра).

Характеристики

Автосматывание шнура отсутствует
Время зарядки 5-6 ч
Время полной зарядки 5 - 6 часов
Время работы на одном заряде 31 - 45 минут
Длина сетевого шнура нет
Емкость для моющего средства 0.9 л
Мощность 200 Вт
Мощность всасывания нет данных
Объем пылесборника 0.5 л
Питание аккумулятор
Потребляемая мощность до 1000 Вт
Радиус уборки нет данных
Регулятор мощности на рукоятке
Тип пылесборника аквафильтр
Тип пылесоса моющий
Тип трубки длинная прямая
Тип уборки влажная, сухая
Турбощетка отсутствует
Уровень шума 80 дБ
Форм-фактор вертикальный + ручной
Цвет серый

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.