≡ Монітор KOORUI 27 Curved VA/1800R Black FHD 75HZ (27N5C) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Монітор KOORUI 27 Curved VA/1800R Black FHD 75HZ (27N5C)

Код товару: 1086593
Наявність: Є в наявності

  • 5159 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Вигнутий монітор KOORUI на 27-дюймовому екрані VA забезпечує роздільну здатність 1920 x 1080 при частоті 75 Гц, яка захоплює дух. Вигнутий на 1800 градусів дизайн повністю занурює вас у робочий пейзаж, кривизна екрана, коли зображення, здається, обертається навколо вас для глибокого та захоплюючого досвіду.

ШИРОКА СУМІСНІСТЬ

27-дюймовий вигнутий комп’ютерний монітор KOORUI оснащений 1 портом HDMI і портом VGA, легкий доступ до ваших улюблених пристроїв за допомогою 1 кабелю, сумісний з більшістю ноутбуків і ПК.

ПАНОРАМНИЙ ПЕРЕГЛЯД

Завдяки 3-сторонньому дисплею з мікрорамками та ультрашироким кутом огляду 178°, яскраві деталі практично з будь-якого положення з незмінним кольором і чіткістю зображення під будь-яким горизонтальним і вертикальним кутами огляду. Він охоплює 99% колірної гами RGB і 16,7 мільйонів глибини кольорів для покращеної точності та детального відображення кольорів, забезпечує чіткішу, плавну та чудову продуктивність в іграх/мультимедіа.

РЕГУЛЬОВАНИЙ НАХИЛ

Цей вигнутий ігровий монітор можна нахиляти на 15 градусів назад і 5 градусів вперед, додана функція нахилу забезпечить кілька варіантів пошуку оптимального кута для перегляду екрана, щоб працювати та переглядати веб-сторінки з легкістю.

ЛЕГКО ДЛЯ ВАШИХ ОЧЕЙ

27-дюймові комп’ютерні монітори можуть ефективно зменшити пошкодження від випромінювання синього світла, уникати мерехтіння, піклуватися про очі та полегшити перегляд протягом тривалого часу.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.