≡ Монітор KOORUI 23.8 Business VA Black FHD 100HZ (P01) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Монітор KOORUI 23.8 Business VA Black FHD 100HZ (P01)

Код товару: 1086996
Наявність: Є в наявності

  • 4306 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

23,8-дюймовий монітор з VA-панеллю та 99% широким колірним діапазоном sRGB оживлює те, що ви переглядаєте, в більш ніж 16,7 мільйонах кольорів. Крім того, монітор з відсутністю вигорання кольорів, зображення з будь-якого кута є більш реалістичним, детальнішим і чітким. Таким чином, ви можете бачити однакову якість зображення з будь-якого кута.

ШВИДКА ЧАСТОТА ОНОВЛЕННЯ

Геймінговий монітор 24 дюйми об'єднує частоту оновлення 100 Гц з підтримкою FreeSync, що дарує плавні та безперервні геймінгові сесії. Безрамковий дизайн робить зображення більш повним при підключенні кількох моніторів. Відмінний вибір для бізнесового геймінгового дисплея на робочому столі або для роботи вдома.

ОПТИМАЛЬНИЙ КОМФОРТ

Знайдіть найкращу позицію для перегляду і залишайтеся в комфорті, нахиливши екран до 5 градусів вперед або до 15 градусів назад. 24-дюймовий монітор з фільтром синього світла, технологією Adaptive FreeSync, щоб ви могли насолоджуватися плавним геймплеєм або роботою весь день без незручностей для очей.

БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНІ ПОРТИ

Монітори від KOORUI мають відеороз'єми HDMI та VGA. Цей монітор HDMI має частоту оновлення 100 Гц (сумісну з більшістю звичайних графічних карт) та роздільну здатність FHD 1920x1080p. Відчуйте неймовірний звук та більш захоплюючи розваги завдяки двом вбудованим динамікам.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.