≡ Модуль пам`яті SO-DIMM 16GB/2666 DDR4 Patriot Signature Line (PSD416G26662S) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Модуль пам`яті SO-DIMM 16GB/2666 DDR4 Patriot Signature Line (PSD416G26662S)

Код товару: 1102610
Наявність: Є в наявності

  • 1376 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Пам'ять Patriot Signature Line забезпечує якість, надійність і продуктивність, що відповідають вимогам сучасних комп'ютерів. Ця пам'ять DRAM створена для покращення загальної швидкості відгуку системи при використанні вимогливих додатків. Виготовлена з використанням компонентів найвищої якості та протестована вручну, пам'ять Patriot гарантує, що кожен модуль відповідає галузевим стандартам і навіть перевершує їх, пропонуючи вам безпроблемне оновлення пам'яті за принципом plug-and-play. Завдяки безкоштовній підтримці клієнтів і довічній гарантії, модулі пам'яті DDR4 Signature Line від Patriot є ідеальним варіантом для будь-якої збірки або модернізації системи ПК для підвищення продуктивності.

Окрім модулів UDIMM, компанія Patriot пропонує широкий асортимент модулів SODIMM, які ідеально підходять для будь-яких комп'ютерів, ноутбуків та ноутбуків малого форм-фактору, щоб підвищити їх продуктивність.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.