≡ Мініпилосос для прибирання столу Xiaomi Nusign NSYP198 Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Мініпилосос для прибирання столу Xiaomi Nusign NSYP198 Black

Код товару: 984162
Наявність:

  • 527 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Мініпилосос для робочого столу Nusign NSYP198 

Мініпилосос Nusign NSYP198 Dekstop Cleaner дає змогу підтримувати робочий стіл в ідеальній чистоті. Пристрій може похвалитися потужним всмоктуванням, простотою використання, ергономічним дизайном, очищенням на 360 градусів. Нейлонові щітки пилососа справляються з будь-якими видами забруднень і не зношуються навіть після багаторазового використання пристрою.

Потужне очищення на 360 градусів
У мініпилососі використовуються інноваційні технології, які дають змогу без особливих зусиль підтримувати робоче місце в чистоті. У компактному корпусі девайса ховається потужний електродвигун, що забезпечує велику силу всмоктування. Він легко повертається в будь-який бік і очищає на всі 360 градусів.

Просте керування
Для увімкнення та використання пилососа не потрібно робити складних налаштувань і розбиратися в інструкції. Пристрій вмикається за допомогою лише однієї кнопки.

Високоякісна нейлонова щітка
Щітка пилососа виготовлена з якісного нейлону. Вона добре очищає від пилу та будь-яких інших типів забруднень. Водночас щітка розрахована на тривалий термін використання, вона довго не зношується й зберігає свою форму впродовж усього терміну експлуатації.

Компактні розміри та мала вага
Пилосос потужний, але водночас має невеликі габарити, а важить лише 130 грамів. Завдяки цьому його можна всюди брати із собою, підтримуючи в чистоті робочий стіл як удома, так і на роботі.

Вбудований пилозбірник
Попри скромні габарити, у пилососі є вбудований пилозбірник, у якому збираються пил і бруд.

Швидке розбирання й очищення
Мініпилосос легко та швидко розбирається. Щоб зняти кришку, досить натиснути кнопку «Push». Така система дає змогу без зусиль чистити пилосос після кожного прибирання.
Працює пристрій від двох батарейок АА.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.