≡ Міксер First FA-5263-1 купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Міксер First FA-5263-1

Код товару: 1106186
Наявність: Є в наявності

  • 920 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Техніка для кухні допоможе спростити процес щоденного приготування їжі. Крім того, вона заощадить величезну кількість Вашого дорогоцінного часу. Серед усієї кількості та різноманітності кухонної техніки, можна виділити міксер. Рекомендуємо Вам купити міксер First FA 5263-1. З його допомогою, Ви зможете збивати та перемішувати рідкі суміші до надання їм повітряної структури. Він відмінно підходить для роботи з рідким тестом, вершками, кремами, яєчними білками і т.д.

Міксер First FA 5263-1 відноситься до ручного типу. Він портативний і легко піддається маніпуляціям. Порівняно зі стаціонарними міксерами, ручний не прив'язаний до чаші, Ви можете працювати з будь-якою ємністю. Міксер First FA 5263-1 зроблений із пластику білого кольору. В цілому, модель має приємний дизайн.

Ергономічна ручка міксера First FA 5263-1 зручно сидить у руці. Біля неї знаходиться перемикач швидкісних режимів, що дозволяє вибрати інтенсивність збивання. Усього є 5 швидкостей. У набір із міксером входить дві пари насадок. Вони встановлюються в отвори нижньої частини корпусу. Для вилучення насадок передбачена кнопка «eject», тому немає жодної необхідності витягувати їх силою і бруднити руки.

Насадки: віночок та гак для тесту з нержавіючої сталі виконують найкращі функції.

Плавне налаштування швидкості плюс додаткова функція турбо забезпечують рівномірне перемішування, змішування та збивання. Це створює однорідне тісто для млинців, печива та тортів, а також ідеально емульгований майонез, пишні збиті вершки та міцні збиті яєчні білки.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.