≡ Мебельний замок зі сканером відбитка пальця Xiaomi Yeelock (ZNGS06YSB) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Мебельний замок зі сканером відбитка пальця Xiaomi Yeelock (ZNGS06YSB)

Код товару: 970462
Наявність:

  • 710 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Xiaomi Yeelock Cabinet Lock (ZNGS06YSB) - це розумний меблінний замок для захисту особистих речей. За його допомогою можна замикати шафи, шухляди, маленькі дверцята тощо. Відкрити замок можна за допомогою панелі, яка зчитує відбиток пальця. Такий пристрій можна використовувати як вдома, так і в офісі, щоб сховати від дитини небезпечні предмети або налаштувати доступ до документів певного кола осіб.

Швидке розпізнавання
При настійці шаблона не потрібно використовувати програму. Чим частіше ви використовуєте прилад, тим краще він розпізнає ваш відбиток пальця. Відсоток ОРС становить 97.5, а розблокування відбувається всього за 0,5 секунд. У пам’яті пристрою зберігається 16 різних відбитків.

Низька енергоефективна вартість
На панелі відбитків пальців встановлено індикатор, який повідомить про низький заряд акумулятора. Сила струму в режимі очікування становить лише 10 мкА, ємкість батареї близько 700 мАч. Робота в пристрої триватиме до п’яти років. Якщо ви хочете, щоб через порт USB Type-C ви встановили зовнішнє джерело живлення для тимчасового живлення.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.