≡ Кусачки для нігтів Xiaomi MIjia Splash-Proof Nail Clippers Silver купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Кусачки для нігтів Xiaomi MIjia Splash-Proof Nail Clippers Silver

Код товару: 1022721
Наявність: Є в наявності

  • 202 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Кусачки для нігтів (кніпсер) Xiaomi MiJia Nail Clippers (MJZJD001QW) виконані з нержавіючої сталі 420 і мають гострі леза. Існує спеціальний контейнер для фрагментів відрізаних нігтів. Завдяки вигнутій формі кусачки ідеально підлаштовуються під форму нігтя користувача. На внутрішній стороні корпусу знаходиться пилка для нігтів. Міцна конструкція приладу забезпечує тривалий термін його експлуатації.

Висока міцність конструкції
Шматочки виконані з нержавіючої сталі 420. Міцний матеріал корпусу робить прилад зносостійким і не піддається корозії. Забезпечується тривалий термін служби Xiaomi MiJia Nail Clippers.

гострі леза
Лезо приладу виготовлено з нержавіючої сталі та цинкового сплаву. Воно швидко, плавно і без зайвих зусиль користувача видаляє зайву довжину нігтів, надаючи їм акуратнішого вигляду.

Ергономічний дизайн
Конструкція Xiaomi MiJia Nail Clippers має ергономічний дизайн. Вона оснащена спеціальним контейнером з АБС-пластика, які містять відрізані частини нігтів. Вони не будуть розкидані по всій кімнаті. Завдяки цьому поверхня підлоги в приміщенні завжди залишатиметься чистою.

Вигнута форма краю
Завдяки вигнутій формі краю кусачки ідеально підлаштовуються під форму нігтя, при цьому запобігають пошкодженню пальця. Забезпечується повна безпека експлуатації приладу.

Наявність пилки на внутрішній стороні корпусу
На внутрішній стороні корпусу кусачок розташована пилочка для нігтів. Вона дозволяє підпиляти нігті відразу після відрізання зайвої довжини.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.