≡ Комп'ютерна миша Xiaomi Wireless Mouse 2 XMWS002TM White купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Комп'ютерна миша Xiaomi Wireless Mouse 2 XMWS002TM White

Код товару: 1034480
Наявність:

  • 601 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Mi Mouse 2 Wireless
Це друге покоління стильною і надійною бездротовою миші від Xiaomi, яке стало ще більш досконалий. Доопрацьований дизайн і поліпшена ергономіка роблять аксесуар зручним у використанні, а оптичний датчик з дозволом в 1000 dpi забезпечує високу точність роботи. При цьому мишка залишилася такою ж фнкціональной і сумісна з широким колом пристроїв. Що перетворює її в універсальний аксесуар для власників ноутбуків, ПК, Smart TV.
Під монолітної верхньою кришкою ховається відсік для батарейки і компактного бездротового приймача. Верхнє покриття на додаток до приємних тактильних відчуттів також має високу грязеотталків
• Бездротове підключення по радіоканалу на частоті 2.4 ГГц
• Симетричний дизайн для зручності роботи будь-якою рукою
• Точний сенсор з роздільною здатністю 1000 dpi
• Безшумна робота
• Можна використовувати на будь-якій поверхні: дереві, тканини, шкірі, пластиці
• До 12 місяців безперервної роботи
• Сумісна з Windows, macOS і Chrome OS

висока чутливість
Працюйте або грайте з максимальною точністю і комфортом. Xiaomi Mi Mouse 2 wireless отримала сенсор з роздільною здатністю 1000 dpi. Такий високий показник забезпечує точне позиціонування навіть при швидкому переміщенні маніпулятора. Тому миша безпомилково реагує на кожен рух.
Завдяки високоякісному фотоелектричному датчику Mi Mouse 2 wireless може працювати практично на будь-якій поверхні: дереві, тканини, шкірі, пластиці. Нижня частина маніпулятора оснащена цільним кільцем замість ніжок, яке забезпечує приголомшливі характеристики ковзання.

Кришка на магнітах
Однією з особливостей цієї бездротової миші стала зручна конструкція зі знімною верхньою кришкою на магнітному кріпленні. При цьому сама кришка тримається дуже надійно і випадково не спаде. У разі необхідності вона легко знімається, щоб відкрити доступ до батарейці і відсіку для зберігання адаптера. Mi Mouse 2 wireless використовує найбільш енергоефективний протокол зв'язку. Тому, за словами виробника, однієї стандартної батарейки типу АА пристрою вистачає на рік використання.

практично безшумна
Ще одна перевага цієї миші – дуже тиха робота. Обидві кнопки і алюмінієве коліщатко спрацьовують практично безшумно, дозволяючи грати, займатися обробкою фото або серфить в інтернеті, не турбуючи оточуючих гучним клацанням.

зручне захоплення
Бездротова миша була розроблена на основі зібраних і ретельно оброблених даних про анатомічні особливості будови людської руки. Закономірним результатом стала розробка моделі, яка ідеально відповідає формі долоні, дозволяючи запобігти ймовірність виникнення напруги в м'язах і суглобах навіть при тривалій роботі.
практичний дизайн
Нова версія миші отримала ще більш елегантний і функціональний корпус. Він розроблений з урахуванням форми долоні і повністю симетричний, тому маніпулятором з однаковою зручністю зможуть користуватися і правші, і лівші.

Якість в деталях
Колесіко виконано з анодованого алюмінієвого сплаву. Дозволяє з легкістю виконувати роботу, не прокручується, дає чіткий відгук на рухи пальця.Завдяки спеціальному покриттю поверхня миші має приємну матову текстуру, не ковзає в руці і стійка до зносу.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.