≡ Комплект насадок для швабри Xiaomi Yijie Household Cleaning Kit Replacement TZ-01 Red Gray купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Комплект насадок для швабри Xiaomi Yijie Household Cleaning Kit Replacement TZ-01 Red Gray

Код товару: 1029569
Наявність:

  • 483 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Набір для прибирання Xiaomi Yi Jie Household Cleaning Small Suit TZ-01 Cloth включає в себе відразу 3 предмета для клінінгу: 2 щітки і швабру. Використовуючи його, ви можете легко і швидко здійснити комплексне прибирання в будинку.
Дозволяє прибирати пилові частинки з місць, доступ до яких утруднений. Насадка зроблена з мікрофібрового матеріалу, не тільки відштовхує пилинки, але і не залишає розлучень на очищається покритті. Рукоять, на якій встановлена щітка, може регулюватися за розміром. Підстава щітки для ганчірки виконано з ганебного матеріалу, що дозволяє надавати йому практично будь-яку форму і прибирати навіть на шафі або під диваном.
Призначена для очищення кахлових підлогових і стінових поверхонь. Особлива конструкція дає можливість одним рухом усувати забруднення з ділянок, де з'єднуються плитна і стінова поверхні. 
Висота насадки з кожухом не перевищує 50 мм. Кріпик заснований на шарнірах, що дозволяє крутити насадку на 360 градусів. Щітки можна використовувати для сухого, вологого клінінгу, видаляючи забруднення без псування підлогового покриття.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.