≡ Комплект Jeqang JK-988 RGB (Клавіатура + миша + навушники + килимок) USB купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Комплект Jeqang JK-988 RGB (Клавіатура + миша + навушники + килимок) USB

Код товару: 999068
Наявність:

  • 714 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

JEQANG Factory JK-988 - це набір справжнього геймера, в який входить клавіатура, миша, гарнітура і ігрова поверхня. Девайси мають крутий ігровий дизайн і характеристики, необхідні для чистої і швидкої перемоги над противником.

Клавіатура має ресурс 10 000 000 натисків, мультимедійні клавіші.

На клавішах клавіатури написано літери російської та англійської алфавітів. 

Клавіатура і миша з’ єднуються через USB.

JEQANG Factory JK-988 - це сучасна клавіатура з підсвічуванням для геймерів, які шукають надійне обладнання для використання у тривалих сеансах ігор віртуального світу.

Компактна конструкція JEQANG Factory JK-988  забезпечена корисними функціями та необхідними тактичними здібностями в іграх. Завдяки максимальній плавності і швидкості ходу клавіатура чудово підходить для активних жартів. Також клавіатура  підходить для набору текстів і може використовуватися в офісі завдяки малошумності в роботі. 

Миша  - це справжня легендарна зброя для геймерів, які шукають комбінації комфорту і неперевершеної ігрової точності. Ідеальна ергономічна форма мишки для правої руки забезпечує тривалу комфортну гру. Висока роздільна здатність оптичного сенсора забезпечить вам попексельну точність. Це полегшена трикутна версія без бічних кнопок, вона чудово підійде як професійним геймерам, так і тим, хто раніше тільки мріяв про ігрову мишу.  

Насолоджуйтеся ідеальною точністю в процесі гри. Маніпулятор оснащений оптичним сенсором JEQANG Factory JK-988, який може похвалитися регуляторним дозволом до 1600 CPI. До того ж, відгук у 1 мілісекунду дає плавні рухи з блискавичною реакцією.

Корпус навушників гарнітури JEQANG Factory JK-988  Виготовляється з якісного пластику і має дуже крутий дизайн, адже це геймерська модель. Навушники мають великі накладні амбушури, що накривають вуха повністю, дозволяючи абстрагуватися від зовнішнього середовища і зосереджуватися тільки на грі. Оскільки амбушури м’які, навушники можуть постійно користуватися без жодного дискомфорту. Звичайно, навушники можна відрегулювати за розміром. 

Коврик для мишки - це ігровий килимок з щільним пліткуванням ниток, який забезпечує дуже гладку поверхню, завдяки чому ігрова миша ковзає надзвичайно швидко. Коврик чудово підходить для будь-якого типу миші з будь-якого ступеня чутливості, забезпечуючи високу стабільність управління і читання. Коврик виготовлений з високоякісних матеріалів, які навіть при частому згинанні не зношуються, залишаючи поверхню абсолютно гладкою.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.