≡ Клавіатура бездротова Xiaomi MiiiW POP Z680cc (MWMKB01) UK/RU купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Клавіатура бездротова Xiaomi MiiiW POP Z680cc (MWMKB01) UK/RU

Код товару: 1027410
Наявність: Є в наявності
Артикул: MWMKB01

  • 2646 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Механічна бездротова клавіатура MiiiW POP Z680cc (MWMKB01) - підходить для macOS, має яскравий піксельний дизайн, а клавіші зроблені з матеріалу РВТ. Поверхня клавіш з Рв традиційно володіє легкою "шорсткістю". Ультрафіолетове світло їх не лякає, на відміну від ABS, вони практично не стираються.

Підключення
Клавіатура має 3 варіанти підключення: бездротове з'єднання по Bluetooth BT3.0/BLE5.0, провід Type-C і через приймач 2.4 G. Ви також можете підключити пристрій відразу до кількох гаджетів при необхідності.

G Pro
Клавіатура має практично моментальний тактильний відгук на натискання, хід клавіші 2 мм, а тиск спрацьовування 50+-15 гс. Кожна клавіша розрахована на 60000000 натискань. Завдяки конструкції кнопки працюють відмінно і не залипають. Клавіатура розрахована на ігри та офісну роботу, кожна клавіша працює за принципом плавне натискання та повний відскок.

Батарея
У клавіатурі Xiaomi MIIIW Mechanical Keyboard ART PIXEL 1985 використовується літієва батарея ємністю 4000 мАг, що забезпечує тривалий час автономної роботи клавіатури. На одному повному заряді батареї клавіатура працюватиме до 200 днів.

Клавіші та ефекти
Ковпачки клавіш виконані з PBT із сублімаційним друком, такий друк дозволяє отримувати яскраві кольори, стійкі до впливу навколишнього середовища та вицвітання. Ви можете швидко повністю замінити клавіші, виходячи зі своїх особистих уподобань та створити унікальну клавіатуру. Клавіатура має 18 світлових ефектів, ви можете вибрати будь-хто, який більше подобається. Скористайтеся функціональними клавішами для налаштування яскравості або світлового ефекту.

Переваги
Клавіатура сумісна з операційними системами Mac і Windows, на корпусі передбачено кнопку перемикання режимів підключення.

Дизайн
Клавіатура виконана в ретро-стилі, нанесені яскраві піксельні малюнки. Такий зовнішній вигляд влаштує як дорослого, і молодого геймера. Клавіатура компакту і має 68-клавішну розкладку, що заощаджує до 65% простору на робочому столі. Ви також можете налаштувати кут клавіатури: 2, 6 або 9 градусів.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.