≡ Караоке-мікрофон Xiaomi Otaru HoHo Sound Mic X3 Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Караоке-мікрофон Xiaomi Otaru HoHo Sound Mic X3 Black

Код товару: 984151
Наявність:

  • 1144 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Головною особливістю мікрофона є кут 360 градусів. Це означає, що, незалежно від вашого стану, буде зберігатися чіткість і природність звуку.

На корпусі мікрофона для караоке є спеціальний світлодіодний індикатор. Він показує, чи ввімкнений пристрій і який заряд акумуляторної батареї. Місткість акумулятора 1800 мАч. Батарея заряджається від USB через кабель зразкою Micro USB.

Корпус мікрофона виготовлено з якісних металів і ABS пластику. Це поєднання є гарантією тривалого експлуатаційного періоду пристрою.

Виробник використав матеріали з відповідною міцністю, які можуть забезпечити максимальний захист комплектуючих від пошкоджень. Динамики з кутом спрямованості на 360 градусів можуть збільшити гучність до 115 дБ.

На ручці мікрофона знаходяться кнопки керування. За допомогою цього пункту можна увімкнути або вимкнути пристрій, а також змінити гучність. Ще однією незаперечною перевагою є компактні розміри (75x52240 мм). Вага мікрофона - 258 виробників каже, що вона підтримує 10 найпопулярніших китайських програм для караоке.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.