≡ Камера відеоспостереження HOCO D2 outdoor PTZ HD Camera | 3MP, IP65, FHD | купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Камера відеоспостереження HOCO D2 outdoor PTZ HD Camera | 3MP, IP65, FHD |

Код товару: 1088854
Наявність: Є в наявності

  • 1479 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

HOCO D2 outdoor PTZ HD camera – це інноваційна камера спостереження, яка дозволить Вам повною мірою контролювати ситуацію вдома, на ділянці, парковці, робочому місці тощо. Пристрій надає широкі можливості для надійного моніторингу різних просторів. Незалежно від умов освітлення, D2 гарантує високу якість відеозйомки. (технологія Pan-Tilt-Zoom). Девайс може виявляти рух на зображенні та автоматично стежити за об'єктом, завжди тримаючи його у полі спостереження. Камера також автоматично повідомить Вас про будь-які зміни.
Керування пристроєм здійснюється легко через мобільний додаток Smart Life, дозволяючи Вам спостерігати за тим, що відбувається в будь-якому місці та в будь-який час. Інфрачервоні світлодіоди забезпечують чітку видимість навіть у нічний час. Більше того, D2 має ступінь вологи та пилозахисту IP65, завдяки чому може працювати за будь-яких погодних умов.
Міцний корпус забезпечує довговічність виробу. Камера легко встановлюється та має приємний мінімалістичний зовнішній вигляд. D2 обладнана слотом для TF картки пам'яті (до 128 Гб) і чутливим мікрофоном для двостороннього зв'язку. />
модуль камери: SC2336 3 млн., 1/3-дюймовий CMOS;
дозвіл: Full HD 2304*1296, 3 МП;
фокусна відстань: 4 мм;
лінза: 1G3P;
форм-фактор: поворотний;
WiFi: 2.4G;
режим зйомки "день/ніч";
датчик руху: є;
розміри: 81.9*99*118 мм;
вага: 220 г;
колір: білий.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.