≡ Кабель UGREEN HD135 8K HDMI M/M Round Cable with Braided 1m (Gray) (UGR-70319) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Кабель UGREEN HD135 8K HDMI M/M Round Cable with Braided 1m (Gray) (UGR-70319)

Код товару: 1086718
Наявність:

  • 589 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

UGREEN HD135 8K HDMI M/M Round Cable with Braided 1m (Gray) (UGR-70319) — кабель, специфікація якого відрізняється подвоєною пропускною здатністю в порівнянні з попереднім стандартом. Він дозволяє передавати зображення в якості 4K з частотою оновлення 120 кадрів в секунду і 8K з частотою оновлення 60 кадрів в секунду і пропускною спроможністю до 48 Гбіт / с .

ДИНАМІЧНИЙ HDR

Завдяки цьому є можливість індивідуально регулювати глибину кольору, яскравість, контрастність і кількість налаштувань деталей під час перенесення матеріалу. Навіть для кожного кадру.

ЗМІННА ЧАСТОТА ОНОВЛЕННЯ (VRR)

Механізм змінної частоти оновлення. Це дозволяє вам відправити кадр зображення одержувачу відразу після його візуалізації. Завдяки цьому виключається розрив рамок і зображення стає більш плавним.

ШВИДКЕ ПЕРЕМИКАННЯ МЕДІА (QMS)

Це усуває затримку, протягом якої з'являється порожнє зображення перед появою основного зображення.

АВТОМАТИЧНИЙ РЕЖИМ НИЗЬКОЇ ЗАТРИМКИ (ALLM)

Переводить телевізор у ігровий режим, коли ви знайдете консоль, підключену до порту HDMI.

ПОЛІПШЕНИЙ ЗВОРОТНИЙ АУДІОКАНАЛ (EARC)

Модернізована версія зворотного аудіоканалу. Спрощує підключення аудіопристроїв до телевізора. Він підтримує ширшу смугу пропускання та є гарантією ідеальної синхронізації звуку із зображенням. Для підключення до ресивера не потрібно вмикати CEC.

ШВИДКА ПЕРЕДАЧА КАДРІВ (QFT)

Відповідає зменшення затримки передачі кадрів. Це дуже важливо у пристроях VR та під час ігор на консолях.

Кабель Ugreen HDMI 2.1 виготовлений із матеріалів найвищої якості. Він пропонує пропускну спроможність до 48 Гбіт/с. Він дозволяє передавати кришталево чисті зображення з роздільною здатністю 8K при 60 Гц і 4K при 120 Гц. Підтримує технології Dynamic HDR, HDR 10, 3D та Dolby Vision. Він має позолочені вилки, сердечник із чистої міді та нейлонове обплетення, що захищає його від механічних пошкоджень. Забезпечує стабільне передавання сигналу між пристроями. Він також сумісний з попередніми стандартами HDMI.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.