≡ Кабель режиму паркування 70Mai Hardware Kit (Midrive UP02) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Кабель режиму паркування 70Mai Hardware Kit (Midrive UP02)

Лідер продажу
Код товару: 984094
Наявність: Є в наявності

  • 714 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Кабель для режиму паркування 70Mai Hardware Kit&Mbd; мають режим паркування та вихід для підключення живлення Micro-USB.

Завдяки 70Mai Hardware Kit захист не зупиняється навіть коли ви залишаєте свій автомобіль. Після паркування автоматично активується режим паркування, який захистить автомобіль 24/7. За допомогою вбудованого 3-осьового гравітаційного датчика та підключеного до акумулятора автомобіля кабелю для режиму паркування 70Mai Hardware Kit відеореєстратор зможе виявляти будь-яке зіткнення або сильну вібрацію і відразу ж почати запис, щоб зняти цінні відео докази. Записане відео буде доступне у програмі та на картці пам'яті відеореєстратора.

Додатковою особливістю стане наявність вбудованого в блок кабелю 70Mai Hardware Kit запобіжника, який відключить подачу живлення на відеореєстратор, якщо напруга в акумуляторі автомобіля стане нижче 11.4 або 22.8 В, щоб не розрядити його повністю.

Зверніть увагу, що режим паркування в налаштуваннях відеореєстратора необхідно увімкнути вручну після підключення кабелю до реєстратора.

2023-05-19

Майстер, що встановлював камеру порадив саме цей кабель. Підключили легко, все працює.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.