≡ Кабель HOCO U112 Shine 60W charging data cable for Type-C to Type-C Gray купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Кабель HOCO U112 Shine 60W charging data cable for Type-C to Type-C Gray

Код товару: 1087380
Наявність: Є в наявності

  • 166 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

HOCO U112 Shine 60W charging data cable for Type-C to Type-C — це надійний кабель, реалізований у незвичайному, унікальному дизайні.

Особливістю даного аксесуару є світлодіодів, які підсвічують його градієнтним RGB-підсвічуванням по всій довжині, створюючи приємний для очей світловий ефект, що буде дуже корисно в умовах недостатнього освітлення. До того ж, він позбавлений загального зовнішнього обплетення, індивідуальне обплетення його переплетених мідних жил виконано з полівінілхлориду, що має стійкість до зламів і розривів.

Роз’єми аксесуара мають надійні контакти, виготовлені з корозіїстійкого металу. Їхні корпуси реалізовані у зручній формі із заокругленими гранями та плавними вигинами у місцях з'єднань з кабелем, виготовлені з міцної комбінації пластику та алюмінієвого сплаву.

Модель підтримує передачу даних, а також швидку зарядку протоколу PD з максимальною потужністю 60 W і силою струму до 3 А. Встановлення з'єднання між пристроями здійснюється через Type-C – Type-C. Довжина кабелю складає 1 м.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.