≡ Кабель HOCO S51 Type-C to iP 20W, 1,2m, nylon, zinc+TPE connectors, Blue купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Кабель HOCO S51 Type-C to iP 20W, 1,2m, nylon, zinc+TPE connectors, Blue

Код товару: 1087134
Наявність: Є в наявності

  • 284 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Кабель Hoco S51 Cable Type-C to Lightning 100W являє собою кабель для передавання даних і швидкого заряджання смартфонів, планшетів та інших мобільних пристроїв. Нейлонове обплетення високої щільності служить надійним захистом від перегинів і пошкоджень кабелю.

Даний Type-C to Lightning кабель для зарядки підтримує Quick Charge 3.0 і Power Delivery 2.0, а, отже, дає змогу ще швидше заряджати Ваш смартфон, планшет і ноутбук.

Завдяки швидкій зарядці QC 3.0 — гаджети заряджаються майже вчетверо швидше звичайної зарядки.

Високоякісні алюмінієві конектори з посиленням і щільне обплетення роблять кабель Type-C to Lightning міцним і привабливим зовні, захищає від сплутування, що безпосередньо впливає на довговічність використання кабелю.

Місця з'єднання шнура з конектором мають посилений захист і менше схильні до зламу.

Кабель має довжину в 1,2 метра, а обплетення виготовлено з міцного нейлону. Підстава у роз'єму виготовлена з термополіруетану і цинкового сплаву, тому сердечник кабелю не пошкодиться під час будь-яких згинань.

Так само найголовніший плюс цього кабелю це те, що один з Type-C штекерів оснащений LED-дисплеєм, який в режимі реального часу відображає потужність (у Ватах) процесу зарядки. Під час швидкої зарядки, якщо напруга перевищує допустиму, дисплей відображатиме слово - "PD".

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.